Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny
Autor Wiadomość
u157 
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-12-2011, 23:41   

parkingi to są ale dojazd do nich jak by zima zaatakowała to już poważniejsza sprawa

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Wysłany: 16-12-2011, 01:17   

u157, maruuudzisz :P
W tym roku nie będzie takiej zimy jak rok temu, więc o to bym się najmniej martwił.

Słuchajcie my tu tak gadu gadu, a nie mamy konkretów, więc jako, że na każdym spotkaniu jest tak, że ktoś musi zacząć:

Proponowana data to: 7.01.2012 - dlaczego ta ? Bo to pierwszy weekend po nowym roku, wszyscy zdążymy wytrzeźwieć bo sylwku ( ;) ) i moim zdaniem warto by w końcu zacząć robić spoty regularnie... przykładowo właśnie w pierwszą sobotę miesiąca.

Proponowana godzina to: 18:00[/b] - bo w soboty i tej godzinie jesteśmy zwykle już po pracy/uczelni/obiadku, a nie jest to też godzina jakoś specjalnie późna ;)

[b]Miejscówka:
chyba wszystkim dobrze znana... Galeria Pestka, podziemny parking, część najbardziej oddalona od wejścia na galerii. Jest sporo miejsca i na pewno się pomieścimy.
Jedynym problemem może być to, że jakiś inny klub też wpadnie na ten genialny pomysł np. BRC, CKPL, BMWKP, ATC itp. Tych trochę jest w PO :P . Wtedy faktycznie może być mało miejsca ;) .

Na kiepskie warunki pogodowe alternatywą jest jeszcze parking pod Factory w Luboniu, parking CH MALTA ( chociaż tam z tego co wiem, to ochrona potrafi wywalić ludzi ) i parking pod King Crossem - chociaż ten ostatni wydaje mi się wiecznie zawalony samochodami.

I jeszcze jedna fajna rzecz, o której zapominamy: jest coś takiego jak ranking spotów regionalnych:

http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0

Pozycja Wielkopolskiego, mówiąc krótko, wygląda biednie.
Użytkowników w naszej grupie jest całe 21 stron :P To jest ponad 1000 osób ! Załóżmy, że aktywne jest 2/5 z nich, z czego 1/4 byłaby chętna na spot ;) - z moich wyliczeń wychodziłoby 50 aut :P . A i tak pojawiłaby się może połowa tego :P

Więc może jako motyw przewodni pierwszego spotkania KMM WLKP byłoby właśnie podbicie naszej pozycji w tym rankingu ? Jak już by się zrobiło ciepło to byśmy próbowali ponownie podbić pozycję :twisted: .

To podsumowując:
Miejsce: Pestka, Czas: 07.01.2012 18:00, Hasło spotu: pierwszy z serii cyklicznych spotów KMM WLKP, pokażmy że wielkopolscy Mitsumaniacy też potrafią się zebrać i niechaj wiara zobaczy ilu nas jest ! Tej !

Tradycyjnie liczyłbym na cuuube, aby wysłał wiadomości do ludzi z grupy ;) . Z tym, że nie zajrzyj na forum, tylko od razu w mailu napisać szczegóły co jak kiedy dlaczego :P .

Na spocie można by ustalić też gdzie następny się odbędzie, żeby nie było, że tylko Poznań i Poznań :P .

Jakieś za ?
Jakieś sprzeciw ?

:P

PS. I tym razem jak zapodaję datę to się pojawię :P

"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo.

yahoo_wlkp 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 V6 2002r. Avance
Wysłany: 16-12-2011, 12:59   

Proponuję w przyszłym roku przypilnować imprezy pod tytułem Rajd -Nocna Jazda Konkursowa http://www.aw.poznan.pl/i...0njk/index.html brałem w niej udział drugi raz i polecam Wam wszystkim. Świetna zabawa i świetna okazja na spotkanie się. Część rajdu odbywa się na torze Poznań(sprawnościówka) a część to w sumie rajd na orientacje po okolicach Poznania(nie trzeba znać super miasta).Koszt nie jest wielki (70zł bodajże w tym roku-za 2osoby kierowca+pilot).

Krystian99 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 16-12-2011, 18:15   

Kaucz =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Nareszcie ktos sie za to wziol jestem jak najbardziej ZAAAAAA!!!!!!!! Wchodze w to \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

u157 
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Wysłany: 16-12-2011, 20:06   

a no może i marudzę - ale właśnie wali śniegiem :badgrin:
A tak już poważniej to pewnie że też jestem ZA , jestem tylko ciekawy czy na ten parking można wjechać z LPG ??

kubus 
Mitsumaniak

Auto: Ex - Galant ; S-Max
Wysłany: 16-12-2011, 21:12   

Tez w to wchodze :D

u157 napisał/a:
A tak już poważniej to pewnie że też jestem ZA , jestem tylko ciekawy czy na ten parking można wjechać z LPG ??
Cytat:

aa kto u157 bedzie Ci spr czy masz gaz :P napewno masz schowany tak ,ze z zewnatrz nic nie widac takze nie ma obaw :D ii da sie wjechac bo wjezdzalem i pod placem wolnosci tez sie da :P

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Wysłany: 16-12-2011, 23:00   

u157 napisał/a:
a no może i marudzę - ale właśnie wali śniegiem :badgrin:

gdzie oO ? u mnie za oknem nic O_O
u157 napisał/a:

teoretycznie nie, w praktyce każdy wjeżdża. nawet jeśli kurek na wierzchu jest...

"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo.

wojtas 
Mitsumaniak

Auto: Sigmy, Zaćmienie i Kociak
Wysłany: 17-12-2011, 03:39   

Inicjatywa jak najbardziej pochlebna, tylko czy dotrze do serc Wielkopolan :wink: Odnośnie terminów spotkań, skłaniał bym się bardziej do Niedziel, gdyż wielu z nas ma zajęte Soboty. Po za tym Poznań w Niedzielę, jest bardziej przejezdny niż w Soboty. (przynajmniej od strony Gniezna). :P

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Wysłany: 17-12-2011, 03:43   

wojtas021180 napisał/a:
Odnośnie terminów spotkań, skłaniał bym się bardziej do Niedziel, gdyż wielu z nas ma zajęte Soboty.

a niektórzy niedziele... nigdy nie ma tak, że dogodzisz wszystkim. Mi przykładowo niedziela odpada całkowicie :/.
wojtas021180 napisał/a:
Inicjatywa jak najbardziej pochlebna, tylko czy dotrze do serc Wielkopolan :wink:

To się dopiero okaże ;)

wojtas 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-12-2011, 03:59   

Kaucz napisał/a:
nigdy nie ma tak, że dogodzisz wszystkim

Jednak zawsze można szukać kompromisu, by zadowolić większość. :roll:

Krystian99 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 17-12-2011, 21:03   

Jednak zawsze można szukać kompromisu, by zadowolić większość. :roll: [/quote]

No i postaramy się znaleźć ten kompromis by mogło być jak najwięcej osób :D

kubus 
Mitsumaniak

Auto: Ex - Galant ; S-Max
Wysłany: 17-12-2011, 22:51   

Krystian99 napisał/a:
No i postaramy się znaleźć ten kompromis by mogło być jak najwięcej osób

Kompromis dobry jest :D no i dzieki niemu wiecej ludziow bedzie :)

jak dla mnie mozna sie spotkac w sobote lub niedziele te dni sa ok ;)

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Wysłany: 18-12-2011, 19:04   

Cytat:
Jednak zawsze można szukać kompromisu, by zadowolić większość. :roll:

Póki co widzę tylko dwie opcje kompromisu :P
1. Robić spoty na przemian tj. raz w sobotę, raz w niedzielę :P
2. Wymyślić zupełnie inny dzień, np. piątek albo inny w środku tygodnia, ale nie wiem jak to przełoży się na frekwencję.

wojtas 
Mitsumaniak

Wysłany: 18-12-2011, 19:26   

Kaucz napisał/a:
1. Robić spoty na przemian tj. raz w sobotę, raz w niedzielę

Tego typu rozwiązanie powinno zadowolić wszystkich zainteresowanych. :D

Renia 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant
Wysłany: 25-12-2011, 22:20   

Ja też oczywiście jestem Za :D Jestem tu nowa ale myślę że na spotach i zlotach będę mile widziana :D wkońcu im nas jest więcej tym lepiej. Dozobaczenia :D

Odpowiedz do tematu