[II 2.0 DID] Problem z odpaleniem |
Autor |
Wiadomość |
Miki79
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2017, 17:50 [II 2.0 DID] Problem z odpaleniem
|
|
|
Wysłany: Dzisiaj 17:42
Witam , proszę o pomoc. Od niedawna mam mitshubishi outlandera 2.0 diesel z 2009 roku. Palił i jeździł do wczoraj . Po przejechaniu kilku kilometrów zgasiłem silnik -wszystko było ok. Postanowiłem zmienić obudowę pilota z kluczykiem bo miałem pęknięta , rozebralem stary kluczyk i przełożyłem środek do nowej obudowy. Robię test czy wszystko działa i otwiera i zamyka , wsiadam próbuje odpalić starym kluczykiem bo w nowej obudowie jeszcze metal nie dociety i odpala ale gaśnie po sekundach może dwóch , jeszcze raz i to samo a przy czwartym razie już nie odpalał tylko kręci . Minął dzień i tylko kręcić mogę nie chce odpalić, wszystkie bezpieczniki sprawdzone . Nie wiem czy z tym kluczykiem to tylko taki zbieg okoliczności czy to imobilaizer coś zaczął szwankować jak rozdzielałem elektronikę od kluczyka? Co myślicie ? I gdzie szukać przyczyny awarii? Jestem totalnym laikiem :/ z góry dzięki za cokolwiek.
|
|
|
|
 |
liptoon
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 D-ID [2007]
|
Wysłany: 18-05-2017, 18:03
|
|
|
Przełożyłeś pastylkę immo do nowej obudowy?
 |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 18-05-2017, 19:36
|
|
|
jw kolega tj powod odpalania i gasniecia auta przeloz lub sprawdz czy wogole jest |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
Miki79
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 TDI
|
Wysłany: 18-05-2017, 20:03
|
|
|
DZIĘKI. Jesteście WIELCY👍 , nie miałem pojęcia o tym małym gowienku i mi wyleciało niezauwazyem nawet , ale udało się znaleść w garażu ) ...odpalił od pierwszego ....mega happy dobrze ze są takie fora💪💪💪pozdrawiam i dzięki jeszcze raz! |
|
|
|
 |
|