Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
mój colt 1990
Autor Wiadomość
damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 08-04-2007, 00:26   mój colt 1990

witam wszystkich mitsumaniaków w swoim 100 pscie pragne wam przedstawic swojego mitsubishi colta zdjecia niesa moze zbyt wyrazne bo sa robione z telefonu ale do najgorszych nienalazo ( w rzeczywistosci colt jest troszke jasniejszy )

Są tam zdjęcia auta przed i po remoncie.
Może powiem pare słów o nim a wiec colt jest z rocznika 1990 posiada silnik 1,3 12v o mocy 75 KM ,auto zostało sprowadzone z niemiec w 1994 i jezdził nim starszy pan aż do roku 2004 gdy dziadka sparaliżowało od pasaw w dół . i tak autko czekało namnie przez 2 lata w garazy. Ogłoszenie zobaczyłem na gradce i pare godzin pużniej już go ogladałem na żywo ,pierwsze co mnie zdziwiło to jego przebieg miał 137 tys km to niewiele jak na ten rocznik autko było zadbane poza drobnymi pechezami na lakieze ale tak pozatym zero wycieków brak sladów jakis stłuczek ,auto odpaliło na strzała ,krutsza przejazdszka chwile zastanowienia i colcik jusz był mój za 3400. troszke sie wachalem bo w sumie colt stał przez 2 lata w garazu własciciel niby zapewniał ze był przepalany ale .......niedokonca mu wiezyłem
w krutkim czasie w colcie nastapiła wymiana oleju filtrów itp a wprzeciagu ostatniego miesiaca walka z wzodami na nadkolach ,wymiana paska rozrzadu , wstawienie centralnego zamka , radio na CD i jeszcze licznika z colat 1,5 , potych czynnosciach colcik jusz był w stanie zadowalajacym (niepowiem idealnie bo bym skłamał ) wyniosło mnie to ok 1tys ale warto było takim autkiem moge sie teraz pokazac na zlocie . jest to moje pierwsze mitsubishi i jak narazie jeste w 100% usatysfakcionowany jak narazie słuzy bezproblemowo i ciesze sie z wygodnej bezawaryjnej jazdy a na forum MITSUMANIAKÓW dowiaduje sie ciagle wielu cennych informacji z czego bardzo jestem wdzieczny.
mam nadzieje ze niezanudze was moja historio i sorki za błedy i styl :oops:
Ostatnio zmieniony przez damianrally 11-04-2007, 19:38, w całości zmieniany 11 razy  

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-04-2007, 20:19   

no fajnie fajnie :)
pozdrawiam
i miłego użytkowywania :D

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 08-04-2007, 20:24   

zwykły przecietniak ale musialem sie pochwalic

qrzyh
[Usunięty]

Wysłany: 09-04-2007, 08:22   

No i wlasnie o to chodzi :!:

Ja tez niedawno kupilem, tylko ze Galanta, i do tej pory "mecze" sie z nim :biggrin: Jest w nim kupe roboty, ale jestem bardzo z niego zadowolny :mrgreen:

Odpowiedz do tematu