|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] nieaktywna kontrolka zapięcia pasów bezpieczeństwa |
Autor |
Wiadomość |
QwiateQ
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 Elegance A/T [EA2A]
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2006 Posty: 220 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 07-08-2007, 10:45 [ALL] nieaktywna kontrolka zapięcia pasów bezpieczeństwa
|
|
|
Witam,
problem jak w temacie dotyczy nieaktywnej lampki/kontrolki zapięcia pasów w moim Colcie CJ0 '96 4g92, tzn. widzę że na pulpicie widnieje ona obok kontrolki świateł drogowych (długich) ale nigdy nie widziałem aby ona zadziałała, wiążę z tym dwa pytania:
1. Czy to normalne?
2. Jak podłączyć te kontrolkę/uaktywnić, najlepiej z alarmem dźwiękowym!? (zaznaczam iż nie zauważyłem pod siedzeniami żadnych kabli)
Pozdrawiam
QwiateQ |
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 13:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mi
Mitsumaniak

Auto: CJ0 1.3 16V 2002
|
Wysłany: 09-08-2007, 08:38
|
|
|
ja mam autko z 2002 i taka samą sytuację. ale sprawdzałam i kontrolka zapięcia pasów po prostu nie ma podłączenia i jest z zamierzenia nieaktywna. |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 08:50
|
|
|
mam colta z 97 na zegarach jest kontrolka ale nie jest aktywna-bez podświetlenia. Zegary są uniwersalne i może jakieś modele maja aktywna, ale się nie spotkałem. |
|
|
|
 |
blaster 14 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2007, 22:49 Re: [CJ0] nieaktywna kontrolka zapięcia pasów bezpieczeństwa
|
|
|
[quote="QwiateQ"]Witam,
problem jak w temacie dotyczy nieaktywnej lampki/kontrolki zapięcia pasów w moim Colcie CJ0 '96 4g92, niestety ta lampka nie swieci w cooltach gdyz deska rozdzielcza z lancera |
|
|
|
 |
QwiateQ
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 Elegance A/T [EA2A]
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2006 Posty: 220 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 17-10-2007, 20:40
|
|
|
Dzieki ,
odpinałem ostatnio wskaźniki i zauważyłem ze nie mam podłączenia pinów na niej do podłączenia z ECU czy innych prowadzących do lampki, zamierzam podłączyć to ustrojstwo na własna rękę ale to później,
dzięki za konkretna odp.
Pozdrawiam QwiateQ |
|
|
 |
|
|