Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
jak kupilem mojego colcika
Autor Wiadomość
mlody89
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2007, 00:16   jak kupilem mojego colcika

od dluzszego czasu planowalem kupic colta ale jakos tak wychodzilo ze jak dzwonilem to byl sprzedany :( a chcialem zeby byl on w miare blisko mojego miejsca zamieszkania i ciezko bylo mi cos znalez az tu pewnego razu zobaczylem aukcje i od razu zadzwonilem do goscia. nie powiem ze byl on w dobrym stanie, niestety byl on rozbity lekko ale nie przejelem sie tym i postanowilem pojechac go obejrzec :D zajechalem z bratem na miejsce i od razu mi sie spodobal ;) heh i kupilem go niestety musialem go przyciagnac bo byla uszkodzona chlodnica ;( zrobienie zajeło około 4 tygodni to czesci nie bylo i tak zeszlo ;) jest to wersja usa 1,5 12v z gazem :D tylko przod jest od europy

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-08-2007, 09:02   

No proszę jaki ładny Colcik. Gratuluję.

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2007, 12:47   

Gratuluję :biggrin:

Mam nadzieję, że Misiek podziękuje Ci za przywrócenie go do życia długą i bezawaryją jazdą!!

Odpowiedz do tematu