Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CJ4A 1.6] *** Bagnet oleju - prośba o wymiar 1.6 GLX ***
Autor Wiadomość
freestyler
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2007, 10:28   [CJ4A 1.6] *** Bagnet oleju - prośba o wymiar 1.6 GLX ***

Witam - proszę o podanie wymiarów.
Już raz pytałem , niestety nikt nie odpisał - aż mi sie wierzyć nie chcę, że nie ma użytkowników Colta z tym silnikiem.
Mam tylko taki kikut ułamany na wysokości drugiego oringa uszczelniającego. Niestety nie wiem dokładnie jak głęboko powinien wchodzić do środka.

Jeżeli ktoś miałby chwilkę i podał mi ew. wymiary całej plastikowej koncówki oraz ile jest od górnej krawędzi drugiego oringa do ogranicznika, który opiera się na metalowej rurce byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam
Waldek

Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 13:36, w całości zmieniany 1 raz  

lukamar
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2007, 19:57   

freestyler
[Usunięty]

Wysłany: 05-09-2007, 09:20   

Dzięki bardzo :biggrin: punkcik dodany.

Looky
[Usunięty]

Wysłany: 10-10-2007, 17:12   

Ja mam inną prośbę: mógłby któryś posiadacz CJ0 zmierzyć długość bagnetu od jego początku (bez rączki) do poziomu min i max?

Orientacyjnie zaznaczyłem na poniższym obrazku na niebiesko:

lukamar
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2007, 10:05   

Looky napisał/a:
a mam inną prośbę: mógłby któryś posiadacz CJ0 zmierzyć długość bagnetu od jego początku (bez rączki) do poziomu min i max?

Od miejsca, które zaznaczyłeś do poziomu max. jest 37,4 cm, a do min. 39,3 cm

Looky
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2007, 21:35   

Dzięki lukamar, właśnie o to chodziło.

ziutek 
Mitsumaniak
Colt 1.3 2003r

Auto: COLT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-01-2009, 19:47   

A ja mam takie pytanie.

chcę zakupic bagnet do swojego samochodu gdyz go niema oczywiscie uzywke z allegro.
Posiadam silnik [b]1.3 16V[b] czy do tego silnika bedzie padowal bagnet od silnika 1.3 12V?

[ Dodano: 13-01-2009, 20:00 ]
chcaiłbym ponowic pytanie

Czy bagnet od 1.3 12V pasuje do 1.3 16V, a jesli nikt nikt posiada pewnej informacji na ten temat, prosilbym o podanie wymiarów bagneta wtedy dojdziemy d konkretów, a podejzewam zeprzyda sie to w przyszlosci kolejnm Mitsumaniakom.

zibii
[Usunięty]

Wysłany: 24-01-2009, 14:16   

Witam! Nie wiem czy bagnet od silnika 1.3 12v jest identyczny z 1.3 16v, w każdym razie (ja mam 1.3 16v) wygląda on tak.
wersja poglądowa z miarą, wymiary łatwo odczytać samemu
Mam nadzieję, że pomogłem, jakby co kontakt na pw.1 zdjęcie 2 zdjęcie 3 zdjęcie

ziutek 
Mitsumaniak
Colt 1.3 2003r

Auto: COLT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-01-2009, 22:26   

Wilekie Podziękowania za te zdjecia dla Ciebie!!!

Odpowiedz do tematu