Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
moj Mis CJ0 jak to sie stalo ze go kupilem :)
Autor Wiadomość
DjKwaku
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2007, 13:09   moj Mis CJ0 jak to sie stalo ze go kupilem :)

No i zaczęło się to mniej więcej tak…
Jakieś pół roku temu zachciało mi się zmianę auta :) moja polówka 87 rok była już troszkę stara :) co tu kupić… hmm :) na początku zamarzyła mi się Honda Civic generacja V szukałem na giełdach na necie po domach itd. Itd. … nic ciekawego nie było :/
Pewnego pięknego dnia ( a dokładniej niedziela 30 Września 2007 ) wybrałem się do Wrocławia z dziewczyna siostrą i szwagrem na zakupy …. Była już godzina 11:30 pomyśleliśmy ze pojedziemy jeszcze na giełdę samochodową zobaczyć, co tam maja :)
Wchodzimy na giełdę rozglądam się za autkami … głównie właśnie za Honda Civic no, ale nic ciekawego nie było…. Nagle patrzę stoi sobie jakieś czarne autko … kilka osób się przygląda, … hmm co to takiego :) jakiś Japoniec… no można popatrzeć :) Rok 1998… ABS, Klima, wspomaganie kierownicy, pełna elektryka no wszystko, co ma być…. Cena :> 11400zl :O no no … dobra oglądam autko … tu tam pod spodem na zewnątrz w środku silnik… no wszystko super! Ok. jazda próbna… no super autko bardzo ładnie się zbiera … nic nie stuka nie puka… kurde ! trzeba brać :) dałem zaliczkę wszystko ok… parę godzin później pojechałem do Trzebnicy po autko :)

Co mogę powiedzieć po tygodniu użytkowania tego auta ? :>

Szukałem ciągle Hondy .. na Misia się nie patrzyłem, ale jestem zadowolony z tego auta jak mówiłem do tej pory nic nie stuka nic nie puka silnik chodzi równo tak jak być powinno :D

Powoli zabieram się za lekki tunning optyczny ogólnie na początek oświetlenie itd.
Później zacznę się bawić dalej, ale w tej chwili brak gotówki na tą zabawę

Fotki mojego Misia bedą za jakiś czas :)

EDIT

czas na kilka fotek

Ostatnio zmieniony przez DjKwaku 13-10-2007, 12:41, w całości zmieniany 2 razy  

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-10-2007, 14:18   

DjKwaku napisał/a:
Pewnego pięknego dnia ( a dokładniej niedziela 7 Października 2007 )
DjKwaku napisał/a:
jestem zadowolony z tego auta jak mówiłem do tej pory nic nie stuka nic nie puka silnik chodzi równo tak jak być powinno
:mrgreen: Masz go jeden dzień więc gdyby po 24 godzinach coś zaczęło pukać byłoby bardzo źle. To oczywiście takie żartobliwe czepialstwo z mojej strony.
Gratuluję zakupu auta i życzę długiej i bezawaryjnej jazdy abyś mógł go "lekko stuningować optycznie" jak to nazwałeś.
DjKwaku napisał/a:
na początek oświetlenie
Mam nadzieję, ze nie przyszły Ci do głowy neony pod autem :roll:
Powodzenia

DjKwaku
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2007, 16:29   

sorka poprawka :)

30 Wrzesnia hehe mam go 1 tydzien

dodalem kilka fotek .. ale bedzie wiecej :) musze tylko pokonczyc to i owo

Odpowiedz do tematu