|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
moj Mis CJ0 jak to sie stalo ze go kupilem :) |
Autor |
Wiadomość |
DjKwaku [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 13:09 moj Mis CJ0 jak to sie stalo ze go kupilem :)
|
|
|
No i zaczęło się to mniej więcej tak…
Jakieś pół roku temu zachciało mi się zmianę auta moja polówka 87 rok była już troszkę stara co tu kupić… hmm na początku zamarzyła mi się Honda Civic generacja V szukałem na giełdach na necie po domach itd. Itd. … nic ciekawego nie było :/
Pewnego pięknego dnia ( a dokładniej niedziela 30 Września 2007 ) wybrałem się do Wrocławia z dziewczyna siostrą i szwagrem na zakupy …. Była już godzina 11:30 pomyśleliśmy ze pojedziemy jeszcze na giełdę samochodową zobaczyć, co tam maja
Wchodzimy na giełdę rozglądam się za autkami … głównie właśnie za Honda Civic no, ale nic ciekawego nie było…. Nagle patrzę stoi sobie jakieś czarne autko … kilka osób się przygląda, … hmm co to takiego jakiś Japoniec… no można popatrzeć Rok 1998… ABS, Klima, wspomaganie kierownicy, pełna elektryka no wszystko, co ma być…. Cena :> 11400zl :O no no … dobra oglądam autko … tu tam pod spodem na zewnątrz w środku silnik… no wszystko super! Ok. jazda próbna… no super autko bardzo ładnie się zbiera … nic nie stuka nie puka… kurde ! trzeba brać dałem zaliczkę wszystko ok… parę godzin później pojechałem do Trzebnicy po autko
Co mogę powiedzieć po tygodniu użytkowania tego auta ? :>
Szukałem ciągle Hondy .. na Misia się nie patrzyłem, ale jestem zadowolony z tego auta jak mówiłem do tej pory nic nie stuka nic nie puka silnik chodzi równo tak jak być powinno
Powoli zabieram się za lekki tunning optyczny ogólnie na początek oświetlenie itd.
Później zacznę się bawić dalej, ale w tej chwili brak gotówki na tą zabawę
Fotki mojego Misia bedą za jakiś czas
EDIT
czas na kilka fotek
 |
Ostatnio zmieniony przez DjKwaku 13-10-2007, 12:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21937 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 08-10-2007, 14:18
|
|
|
DjKwaku napisał/a: | Pewnego pięknego dnia ( a dokładniej niedziela 7 Października 2007 ) |
DjKwaku napisał/a: | jestem zadowolony z tego auta jak mówiłem do tej pory nic nie stuka nic nie puka silnik chodzi równo tak jak być powinno | Masz go jeden dzień więc gdyby po 24 godzinach coś zaczęło pukać byłoby bardzo źle. To oczywiście takie żartobliwe czepialstwo z mojej strony.
Gratuluję zakupu auta i życzę długiej i bezawaryjnej jazdy abyś mógł go "lekko stuningować optycznie" jak to nazwałeś. DjKwaku napisał/a: | na początek oświetlenie | Mam nadzieję, ze nie przyszły Ci do głowy neony pod autem
Powodzenia |
|
|
|
 |
DjKwaku [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 16:29
|
|
|
sorka poprawka