|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moj drugi Misiek :) |
Autor |
Wiadomość |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 08:33 Moj drugi Misiek :)
|
|
|
Witam wszystkich po dluzszej przerwie
Nie opuscilem Was ( moze tylko troszke zaniedbalem , ale to wszystko z powodu braku czasu , postaram sie teraz spedzac wiecej czasu na forum niz ostatnio ). Wczoraj tzn. 8.03.2008 roku stalem sie znowu posiadaczem Mitsubishi , tym razem jest to granatowa Carisma Samochod jest z 2000r , posiada silnik 1.6 benzynka , zostal sprowadzony przedwczoraj z Niemiec .
W najblizszym czasie postaram sie dac fotki i napisze cos wiecej |
|
|
|
 |
Monia
Mitsumaniak Misiubishi

Auto: CA0 GLI 94 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Mar 2007 Posty: 1358 Skąd: Sanok
|
Wysłany: 09-03-2008, 15:35
|
|
|
Meteo, hej kolego
Bardzo dobrze, że do nas wróciłeś i teraz ojj musisz wszystko nadrobić
Jak będziesz miał możliwość wrzuć kilka foto bo po opisie to autko prezentuje sie Pięknie :] |
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 17:28
|
|
|
Narazie 3 Fotki ale jak bedzie wiecej to zaraz dodam
link do galerii Cari |
Ostatnio zmieniony przez Meteo 09-03-2008, 17:37, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 09-03-2008, 17:33
|
|
|
nie widac fot. |
|
|
|
 |
Nikon
Mitsumaniak

Auto: 1.8 GDI '99 Comfort
|
Wysłany: 09-03-2008, 21:18
|
|
|
Gratki Meteo ładniutka Cari ma ciekawy zderzak (nakładkę), czekamy na więcej fotek |
_________________ Nikon_zx™
Carisma 1.8 GDI '99 Comfort
 |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 20:48
|
|
|
Mialem cos napisac wiec pisze ...
Galantos zostal sprzedany jakies 2-3 tyg temu i zostala mi Cari
Wrazenia z przesiadki z Galanta do Cari sa dosc pozytywne , sa plusy i minusy ...
Galant na pewno posiadal lepsze wykonczenie wnetrza - chodzi mi o materialy np. tapicerka byla lepszej jakosci niz w Carismie , no ale cos zrobic teraz zarowno samochody jak i inne rzeczy robi sie na sztuki i przyklada sie mniejsza wage do jakosci - takie czasy.
Ogolnie rzecz mowiac to jestem zadowolony z nowego nabytku. Wymienilem juz olej , rozrzad , opony zalozylem letnie i smigam. Chociaz jest jeszcze jedna rzecz ktora musze zrobic a mianowicie uporac sie z za malymi obrotami na zimnym silniku . Myslalem ze silnik 1.6 na taki samochod bedzie slabszy ale jestem milo zaskoczony , a w dodatku spalanie w porownaniu z Galantem jest duzo mniejsze ( Galant 10l miasto , Carisma 7-8l miasto ) jest roznica na stacji benzynowej Jest jeszcze pare rzeczy kosmetycznych ktore musze zrobic np. pranie tapicerki , odgrzybienie klimatyzacji , moze polerka lakieru ( chociaz nie wiem czy jest sens bo lakier nie jest zniszczony ) , brakuje tylko wolnego czasu i pogody zeby cos porobic przy samochodzie. W najblizszym czasie zrobie kilka fotek i dodam do galerii. |
|
|
|
 |
|
|