|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Firebee 20-05-2010, 10:40 |
INTER-CARS ... Ogólnopolski Dystrybutor części zamiennych |
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2008, 14:19 INTER-CARS ... Ogólnopolski Dystrybutor części zamiennych
|
|
|
WRACAMY Z RABATAMI W INCERCARS!
PO ZMIANIE PRZEPISÓW SKARBOWYCH NASZ NUMER ZOSTAŁ USUNIĘTY, WIĘC PONOWNIE RUSZAMY! NIE MA MOŻLIWOŚCI WYSTAWIENIA FAKTURY!
WSZYSTKIE SPRAWY ZWIĄZANE Z NOWYM NUMEREM PROWADZĘ JA - FIREBEE!
Na razie testujemy nowy nr, więc proszę o informację czy działa!
Miło mi poinformować wszystkich, iż udało mi się po negocjacjach porozumieć z ..chyba największym Dystrybutorem w Polsce części zamiennych - Inter-Cars'em - w sprawie udzielenia dla Mitsumaniaków rabatu w wysokości do ok 26% (wg mnie dość przyzwoitego) na kupowane u nich części do naszych autek.
Inter-Cars ma swoje siedziby w takich miastach jak: Bełchatów, Biała Podlaska, Białystok, Bielsko-Biała, Błonie, Bydgoszcz, Ciechanów, Częstochowa, Elbląg, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Gliwice, Głogów, Gniezno, Gorzów Wlkp, Grudziądz, Inowrocław, Janki, Jaworzno, Jelenia Góra, Kalisz, Katowice, Kędzierzyn-Koźle, Kielce, Kłodzko, Komorniki, Konin, Koszalin, Kraków, Krosno, Kutno, Legionowo, Leszno, Lublin, Łomża, Łódź, Mrągowo, Nowy Sącz, Nowy Targ, Olsztyn, Opole, Ostrołęka, Ostróda, Ostrów Wlkp, Piła, Poitrków Tryb., Piekary Śl., Płock, Poznań, Pruszków, Racibórz, Radom, Rybnik, Rzeszów, Siedlce, Skierniewice, Słupsk, Sochaczew, Sosnowiec, Stargard Szcz, Szczecin, Tarnów, Toruń, Tychy, Wałcz, Warszawa, Wieliczka, Włocławek, Wodzisław Śl., Wrocław, Września, Wyszków, Zamość, Zawiercie, Zduńska Wola, Zielona Góra
Dokładne adresy z numerami telefonicznymi znajdziecie tutaj
Na ich stronie internetowej, jest dostęp do CENNIKA DETALICZNEGO ... najłatwiej szukać części po kliknięciu w eKatalog i wybraniu marki Mitsubishi, a następnie naszego modelu auta. Od uzyskanych w wyświetlanym cenniku cen detalicznych, uzyskujemy przy zakupie, tak jak napisałem na wstępie - do 26% upustu (w zaleznosci od grupy towarowej)
W momencie zakupu, aby uzyskać Mitsumaniakowy Rabat należy się powołać na nr klienta: 99GNGW, oraz dodatkowo jeśli będą wymagali podać hasło: MITSUMANIAKI2022
ZAKUP BEZ FAKTURY:
- podajemy powyższy numer klienta - 99gngw- na ewentualne żądanie podajemy hasło: MITSUMANIAKI2022
- płacimy gotówką w kasie
- odbieramy paragon
- odbieramy towar z magazynu.
- gdyby proszono Was o podanie firmy - podajemy - Biuro Projektów Drogowych Patryk Schultz
PROBLEMY Z ZAKUPEM:
Jeśli ktoś zauważy jakiekolwiek nieprawidłowości to proszę pisać do FIREBEE, Wszystkie problemy będę wyjaśniał pod warunkiem podania kompletu poniższych informacji:
1. Proszę podać oddział, którego dotyczy problem (miasto, adres lub telefon)
2. Proszę podać nazwę i nr indexu IC części której dotyczy problem
3. Proszę o krótki opis problemu
4. Podaj nr klienta, jaki podawałeś/aś w oddziale IC
..........
Mitsumaniacy, którzy nie posiadają do tej pory własnej, imiennej Karta Klubowicza to proszę w tej kontaktować się z kolegą Raddex'em
PW do Raddexa z Imieniem, Nazwiskiem, Nickiem z forum i nr klubowym.
Szczegóły odnośnie karty znajdziecie W TYM TEMACIE
Jeśli ktoś jeszcze nie ma nr klubowego to proszę PW do Firebee do mnie z poniższymi informacjami: Nick z forum, Imię, pierwsza litera nazwiska, model auta, miejscowość |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 09-08-2022, 12:09, w całości zmieniany 17 razy |
|
|
|
 |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
|
Wysłany: 22-04-2008, 14:43
|
|
|
No to doskonale, w mojej okolicy są 2 oddziały IC, a ich esklep jest dla mnie bazą części i wyznacznikiem cen, -20% i jest realna cena . A z rabatem -29% i osobistym odbiorem będzie naprawdę przyjemnie. Mam tylko pytanie, czy dostanę fakturę na mnie (mam DG) czy na klienta 230948? |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 22-04-2008, 15:23
|
|
|
krzysio1972 napisał/a: | Mam tylko pytanie, czy dostanę fakturę na mnie (mam DG) czy na klienta 230948? |
Co do faktury specjalnie na Ciebie (tzn osoby odbierającej) to nie jestem pewien - nie dogadywałem tematu.
Faktury jako tako na Mitsumaniaków nie będzie, gdyż nasz klub nie posiada nr NIP, otrzymać możesz oczywiście zwykły paragon. |

|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
|
Wysłany: 22-04-2008, 15:41
|
|
|
akbi napisał/a: | Co do faktury specjalnie na Ciebie (tzn osoby odbierającej) to nie jestem pewien |
Zamawiając w IC części lata poprzednie, zawsze otrzymywałam wraz z przesyłką fakturę imienną, wystawioną przez MOTOCOM.pl s.c. |
EA5W

|
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 22-04-2008, 15:47
|
|
|
czekoladka_1981 napisał/a: | Zamawiając w IC części lata poprzednie, zawsze otrzymywałam wraz z przesyłką fakturę imienną. |
Zgadza się ...ale mowa tu o zakupach z rabatem na poczet Klubu Mitsumaniaki ...a nie na zakupy indywidualne.
Właśnie potwierdziłem to telefonicznie, iż otrzymamy jedynie paragon. Faktury nie otrzymamy, gdyż MItsumaniaki nie występują jako podmiot z nr NIP, a innej faktury na osobę trzecią nie dostaniemy - co dla mnie jest zrozumiałe.
Poza tym, Motocom, a InterCars to chyba dwie różne firmy ...czy nie?? |

|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-04-2008, 16:10
|
|
|
akbi napisał/a: | Motocom, a InterCars to chyba dwie różne firmy ...czy nie?? |
Masz rację zwracam honor moja pomyłka. To dwie różne firmy. Gdyż zamawiane sprzęgło w IC, było droższe od MOTOCOM i dlatego zamawiałam u nich. |
EA5W

|
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-04-2008, 16:21
|
|
|
akbi napisał/a: | teraz masz 29% upustu w IC |
Jeszcze nie? Potrzebna jest karta! |
EA5W

|
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 22-04-2008, 17:21
|
|
|
akbi napisał/a: | a innej faktury na osobę trzecią nie dostaniemy - co dla mnie jest zrozumiałe | Wg mnie nie. Czy to na paragon, czy na fakturę dla nich to nie ma znaczenia (podatkowo). IMO to tylko dobra wola sprzedawcy aby wystawił fakturę. A zdrugiej strony sprzedawca ma obowiązek wystawić fakturę na wezwanie klienta.
Możemy dyskutować czy to moralne ale dopóki nikt nie będzie robił "wałków" to powinna być taka możliwość. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
|
Wysłany: 22-04-2008, 17:56
|
|
|
akbi napisał/a: | czekoladka_1981 napisał/a: | Potrzebna jest karta! |
to pisz PW do Raddexa |
właśnie tu jest problem bo Raddex zawiesił chwilowo wydawanie kart ale nie wiem na ile czasu...
Ponawiam pytanie Cezara czy ten rabat dotyczy tylko Mitsu czy też innych marek?? |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 22-04-2008, 18:22
|
|
|
siwekskce1 napisał/a: |
Ponawiam pytanie Cezara czy ten rabat dotyczy tylko Mitsu czy też innych marek?? |
rabat 29% dotyczy czesci do wszystkich marek,
W swojej ofercie mają również oleje - tutaj mamy 5% |

Ostatnio zmieniony przez akbi 18-06-2008, 08:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
|
Wysłany: 22-04-2008, 18:29
|
|
|
Kurcze to szkoda że nie można wziąć na siebie tej fakturki.Rabat kuszący no ale co z teo jak w każdym innym sklepie więcej zaoszczędzę biorącą fakture. Może jednak idzie coś jeszcze zrobić:P Trzeba się bedzie wybrac i porozmawiać wkońcu jak to jest. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
Dzidas [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 19:36
|
|
|
akbi napisał/a: | Mitsumaniacy, którzy nie posiadają do tej pory własnej, imiennej Karta Klubowicza to proszę w tej sprawie kontaktować się z kolegą Raddex'em
PW do Raddexa z Imieniem, Nazwiskiem, Nickiem z forum i nr klubowym.
Szczegóły odnośnie karty znajdziecie W TYM TEMACIE
|
Akbi Raddex piszę że jest w trakcie przeprowadzki i mamy się kontaktować z Tobą!! czy w sprawie kart też?? |
|
|
|
 |
|
|