|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Takie tam NUDY |
Autor |
Wiadomość |
accord27 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 17:15 Takie tam NUDY
|
|
|
Witam moja przygoda z galantem byla taka ze kupilem go od niechcenia,tak sobie szukalem japonca ale nie myslalem o galancie.
Kiedy szukalem hondy accord kombi oczywiscie pojawilo sie ogloszenie ze jest galant 97 pierwszy wlasciciel pomyslalem biore.
Po krotkim telefonie i dogadaniu umowilem sie z wlascicielm na ogladanie .
Na drugi dzien wlasciciel oddzwonil ze nie moze sie spotkac ale i tak bedzie na mnie czekal i tak przeciagnelo sie o nastepny tydzien ja o galancie zapomnialem a czlowiek sie odezwal i sam zaproponowal spotkanie .
Na miejscu okazalo sie ze pan nie sprzeda zadnemu handlarzowi i musialem sie tlumaczyc ze mieszkam tu i nawet meldunek chcial zobaczyc.
I tak kupilem galanta o ktorym wiem ze ma 166 tys, przebiegu dostalem dwa komplety opon i ze mial 3 elementy lakierowane bo mu tureckie dzieci porysowaly.
Po rejestracji tu trwa to 10 min. jazda i stwierdzam ze to ma lepszego kopa niz honda accord no i ten dzwiek melodia.
Przy okazji swiatecznego urlopu w polsce zmienilem rozrzad iwymienilem wachacz , i tak mam go do dzis i wcale sie mi nie znudzil .
Teraz mysle o nowym modelu takim z USA znam taka firme ktora handluje takimi albo jakis jeep oczywiscie mitsu.
Pozdrawiam i przepraszam za bledy.
MARCIN |
|
|
|
 |
Monia
Mitsumaniak Misiubishi

Auto: CA0 GLI 94 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Mar 2007 Posty: 1358 Skąd: Sanok
|