|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
okablowanie do wzmacniacza |
Autor |
Wiadomość |
MoLi_TRN [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2008, 06:40 okablowanie do wzmacniacza
|
|
|
jestem w trakcie montarzu nowego audio i stanelem przed problemem bo nie iwem którędy dostać sie od akumulatora to wnętrza autka, tym bardziej ze są maty i nie widac zadnych dziur a nie mam zamiaru ściagac ich, moze ktos juz przeciągal kable i jest w stanie jakos pomoc, nawet foto moze byc |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1922 Skąd: Staniszów
|
|
|
|
 |
MoLi_TRN [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2008, 13:44
|
|
|
JESTEŚ wielki!!!! dzieki !!!!!!!!! |
|
|
|
 |
DragStar [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2008, 14:12
|
|
|
Witam
Jest spory problem z takim dodatkowym kablem, ja wczoraj cały dzień walczyłem żeby pociągnąć kabel do CB a miałem ułatwione zadanie, bo ktoś już ciągnął dodatkowy przewód od alarmu. W Cari po lifcie DID, przewody do kabiny wchodzą w dwóch miejscach, bardziej dostępne jest to po stronie pasażera. Magicy od alarmu, myślę że jakimś ostrym drutem zrobili otwór w gumie ochronnej przewody oraz w wyciszeniu w kabinie i przeciągneli kabel tym drutem. Należy pamiętać, żeby robiąc dziurkę w tej gumie ochronnej, nie uszkodzić przewodów które tam biegną oraz żeby robić to po pewnym kontem, możliwie jak najbardziej kierując się do dołu i w lewą stronę stojąc przodem do silnika. Aha no i trzeba odkręcić osłonkę plastikową pod schowkiem żeby ten kabel przeciągnąć, wkręty do tej osłony są dokładnie pod schowkiem, jak się pod nim położyć to od spodu dobrze je widać. Nie wiem jak jest w Cari przed liftem, może podobnie? |
|
|
|
 |
MoLi_TRN [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2008, 15:08
|
|
|
tak jest podobnie, ale troche cieszylem sie za szybko, u mnie w Cari przeszkadzaja jeszcze przewody od klimy wiec bede musiał sie wbic w tą gume tak jak mowisz... trudna robota :/ |
|
|
|
 |
Misiek [Usunięty]
|
Wysłany: 26-05-2008, 14:21
|
|
|
Jeśli nadal Cię to interesuję zrobię parę fotek i przedstawię jak to rozwiązałem u siebie ;/ |
|
|
|
 |
Ziolek1987 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2008, 18:54
|
|
|
jak by było mozna zoobrazowa to był bym bardzo wdzieczny tez mam ten problem nie wiem ktoredy sie dostac do akumulatora zeby czegos nie uszkodzic |
|
|
|
 |
SALWA [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2008, 22:59
|
|
|
najprościej...wykręć schowek...to są dwie śróbki... a później pod klimą a za schowkiem jest dziura to której masz się dostać... wsadź jakiś śróbokręt ze sznurkiem i po nim ciągnij kabel... w sumie 25 minut roboty... też to przeżywałem .. już chciałem wiercić Cari ale odkryłem sposób |
|
|
|
 |
Misiek [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|