|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wszystkie misie kordiana |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 17-08-2008, 22:31 wszystkie misie kordiana
|
|
|
zapraszam do oglądania i podziwiania fotek moich pojazdów - tylko mitsubishi, inne nie były godne
może kiedyś zabiorę się za napisanie książki poświęconej historii moich sprzętów - na razie jednak przekopuję archiwa ze zdjęciami.
zaglądajcie co jakiś czas na stronę galerii, bo pewnie fotek będzie wciąż przybywać.
moje pojazdy w kolejności to: galant jajo z 1995 na kultowym 4G63, potem celeste - japońska miniatura mustanga - 1980, silnik 1,6; niesamowita sigma 1994 - 6G72; colt hipereconomic 1,3 na gazie z 1998 i w końcu outlander I - motor 2,4 rocznik 2003 - leśny niedźwiedź.
aha, osoby posiadające konto pocztowe gmail mogą dodawać komentarze do fotek, a może wystarczy się gdzieś zarejestrować czy zalogować... nie sprawdzałem dokładnie, pewne jest natomiast, że jestem fanem google, gmail i picasy - polecam
miłych wrażeń
Może jednak zacznę snuć opowieść w odcinkach. Na pierwszy ogień pójdzie GALANT i to nie tyle ze względu na porządek jaki powinien panować w chronologii wydarzeń, ale przez pewne nadprzyrodzone elementy związane z jego nabyciem, jak i też przez dziwne sploty i wpływ pierwszych wydarzeń na późniejsze decyzje i dramatyczne zakręty mego mitsumaniaczego żywota. To tyle tytułem wstępu - oczekujcie wkrótce opowieści zatytułowanej GALANT - właściwy kierunek |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|
|