|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MSS DID 2003 |
Autor |
Wiadomość |
Mobili
Forumowicz
Auto: MSS 1,9 DID-2003
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2008 Posty: 58 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: 11-12-2008, 20:35 MSS DID 2003
|
|
|
Auto sprowadziłem w listopadzie. 200tys. przebiegu a jednak silnik pracuje b.dobrze i jest zrywny. Jak by było na liczniku 100 tys to by nawet pasowało bo auto było użytkowane przez kobietę która woziła dwójke dzieci i jest b.zadbane.
Akurat do mojej 4-osobowej rodziny.
Drzwi z tyłu chyba wymienie i jakby ktoś z forum miał w takim kolorze to chętnie kupię.
[URL=http://g.imageshack.us/img246/obr
Na razie choć dopiero przejechałem 200km sprawuje się REWELACJA!!! w sam raz na wypad do np. Grecji.
powymieniane: filtry , olej,płyny. klocki,rozrząd i pompa wody. Jeszcze musze płyn do wspomagania wymienic bo za ciężko sie kierownicą kręci.
Po tygodniu jazdy wszyscy zadowoleni.
pozdrawiam krzysiek. |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 50 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 6077 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 11-12-2008, 21:20
|
|
|
bardzo ładna maszyna:) Ostatnio sobie myślałem, że jeśli będę potrzebował w przyszłości wiekszego auta to będzie to chyba MSS, właśnie DID |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
Mobili
Forumowicz
Auto: MSS 1,9 DID-2003
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2008 Posty: 58 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: 12-12-2008, 21:25
|
|
|
co do wyposażenia to: abs , radio oryginał cd , 4x airbag , 4xel szyby , regulowana kierownica.
Auto kupione zupełnie przypadkowo bo szukałem mazdy premacy. ale jak odpaliłem ze 3 mazdy i usłyszałem jakby traktor odpalił to dałem se spokój i trafiłem na tego miska. |
|
|
|
 |
|
|