Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
LaNcEr 1.5 i jego poprzednicy:)
Autor Wiadomość
mandesik1406 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1.5 GLXi
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 28-01-2009, 20:00   LaNcEr 1.5 i jego poprzednicy:)

a więc tak od początku;) moja prawwdziwa przygoda z naszą wspaniała motoryzacja zaczeła sie od wielkiej ochoty na posiadanie jakiegos środka lokomocji;) zaraz po zrobieniu prawka 20.08.07 :lol: wziełem sie z banda moich kolegów za poszukiwania, plan był taki: nie wydac wiecej niz 1000żł nie dotykac sie do silnika przez najblizszy miesiac tylko go go go :biggrin: no i po po okolo 3 godzinnych poszukiwaniach padlo na naszych południowych sąsiadów i ich ryrafinowaany pojazd Skoda 105 :mrgreen: juz po przejechaniu kilometra wiedziałem ze to pojazd Bogów :mrgreen: nie wazne ze po tygodniu juz ja sprzedałem bo wbrew mojej woli rzuciła palenie... zawsze bedziesz przy moim sercu, wyszeptał kumpel kiedy juz nowemu właścicielowi ukradł emblemat :biggrin: grunt ze milo wspominam :biggrin: dalej juz byly HELMUTY 8) najpierw audi 80 gdzie wszystko dało sie rozebrac plaskim śróbokrętem i kluczem 13 ale wtedy germance jeszcze mysleli jak ludzie (86rocznik) :lol: audi bylo gdzies ze 2 dni po czeskiej myśli technicznej i musze przyznac ze miałem ja ze 3 miech no ale niestety przyszla ta cenzura kochana zima a co za nia idzie mróz i mój diselek 1.6, po podłączeniu do niego linki a na jej drugim koncu zazwyczaj poloneza kolegi dopiero czuł rytm :lol: wkoncu stało sie to niewygodnie i juz mało smieszne wiec powiedziałem precz no moze nie doknca bo jeszcze trzeba bylo znalesc kupca :doubt: i sie pan zgłosił auto poszło do żyda :badgrin: pzez jakis miesiac słóżyła mi komunikacja miejska co nie było miłym doznaniem :| przyszedł czas na cos sprawnego i nie dajacego sie weznaki... polo... tak tak wiem damski samochód a jak by tego bylo mało to 1.4 w cudownym zielonymlandrynkowymsraczkowatogównianym kolorze...traumatyczne przezycie i dlatego nie chce o tym mowic... dziadostwo nawet nic nie nie zepsulo przez 6 miesiecy, bo właśnie tyle posiadałem ten wynalazek... no normalni zbrzydł mi i postanowiłem pozbyc sie go na rzecz tatusia i tak właśnie on stał sie szczesliwym WVpolo N6 (BLLLE) :lol: i znowu bez auta i to tak wyszło ze na świeta.. aaaaaaaaaaa szok... no ale ze sprytny jestem to postanowiłem sam zadowolic sie na świeta :axe: :P I TU PRZECHDZIMY DO MERITUM SPRAWY: to byl samochód którego szukałem bardzo intensywnie i długo bo około miesiaca. w gre wchodziło wszystko do 2500 zł wiec srednio jak na marzenia nastolatka :twisted: wszystko pieknie i ładnie znalazłem peugota 405 1.9 td w srode umówiłem sie z panem na piątek. 2 dni umierałem z podniecenia ze bede jezdził samochodem rodem z pod wieży Eiffla. w piątek szybki telefon do pana od "LWA" a tu szok... pan właśnie pisze umowe. a ze kulturalny ze mnie młodzieniec to powiedziałem mu cenzura na co on mi przepraszam.. sie zdenerwowałem w szedłem na allegro wpisałem co mnie interesuje pierwszy na liscie pokazuje sie polonez... hmmm. no właśnie widze ze mnie popieracie. drógi w mojej wyuzdaniej kojejce obiawił sie LANCEREK :oops: nio cudenko po prostu :twisted: kolejny szybki telefonik dzis i jestem umówiony za 40 minut :lol: umowa napisana 10 minut po pzyjezdzie i tak właśnie stałem sie posiadaczem wisniowego cuda z sercem o poj. 1.5 i 90 kucach mocy :finga: kocham go to mało powiedziane :P oczywiscie teraz wkładam w moja skarboneczkie pieniązek ale szcześliwy jestem bo zaden z dotychczasowych mobili nie dał mi tyle frajdy. podsumowujac japonczyka szczególnie takiego polecam kazdemu!! naprawde nie zdwałem sobie sprawy ze to tak wygodne i fajniusie autka. dzieki ci japonio za nienawiść do amerykanów i za mitsu :finga:
a i tu bardzo chciał bym podziekowac panu od peugota ze nie kupiłem tego szitu :lol:
Ostatnio zmieniony przez mkm 28-01-2009, 23:11, w całości zmieniany 1 raz  

Jogurt 
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
Wysłany: 28-01-2009, 20:07   

wciągające jak ''opowieści salonowe'' Jakcky'iego. daj jakąś fotkę Twojego cuda :)

pawliku 
Forumowicz
Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
Wysłany: 28-01-2009, 20:12   

gartulacje że stałeś się posiadaczem lancelota :) czekamy na foty :)
Mitsubishi Colt CJ1A 1998r ---- Nowy nabytek z Klimą :)
Mitsubishi Mirage 1,5 1992r ---- Kolejny nowy nabytek :P

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 28-01-2009, 20:20   

Jogurt napisał/a:
wciągające jak ''opowieści salonowe'' Jakcky'iego.

rzeczywiście ciekawe :) tylko strasznie brakuje kropek i przecinków do pełni szcześcia.

no i fotosy fotosy!

mandesik1406 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-01-2009, 20:32   

a no bo pisane na kolanie na szybkiego :lol: wszystkich dotknietych i pomacanych moja pisownia przepraszam... poprawie się :twisted: a foty za sekundy

mandesik1406 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-01-2009, 20:33   

http://%5Burl=http//img16...2008001bs7.jpg][/URL]

shinai 
Mitsumaniak

Auto: , Galant 2,5 V6 sport
Kraj/Country: UK
Wysłany: 28-01-2009, 20:48   

fajny lancerek tylko coś zamieszaleś z linkiem, ale chyba taki masz styl pisowni :P pozdrawiam i witam w rodzinie.

mandesik1406 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-01-2009, 20:53   

co do linka to nie opanowałem jeszcze zasad wstawiania zdjec:) ale spoko dam rade 8) wtedy wszyscy zobacza moje cudeńko :lol: shinai, dziekówa za akceptasje w familli :P

Makos 
Mitsumaniak
Panzermeister

Auto: Renault Megane Classic '97
Wysłany: 12-02-2009, 19:00   

Zdaje się, że mandesik sprzedaje Lancelota :wink: Gdyby to nie było tak daleko... :P

Mitsubishi Galant E32A - sprzedany
Nissan 100NX B13 - sprzedany
Renault Megane Classic - obecnie

mandesik1406 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 13-02-2009, 12:20   

a no bardzo słuszne zauważyłes Makos :D no mam nadzieje ze tarafi sie szczesliwiec :D a ja wsiade albo do gala albo PROSIAKA924 :twisted: moje marzenie od dzieciaka... a tak przy okazja gdyby ktos wiedział o takim autki jak wyżej wymieniony to prosze o info.

Odpowiedz do tematu