|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Kłopoty z klimatyzacją w cari 1.8 GDI |
Autor |
Wiadomość |
sony1906
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi carizma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-03-2009, 21:44 [Cari 1.8 GDI] Kłopoty z klimatyzacją w cari 1.8 GDI
|
|
|
WITAM !!!
Mam problem z klimą !!! Mam automatyczną klimatyzacje i chodzi o to że bardzo pózno albo wcale nie włacza sie kompresor od klimy , działa jak chce ;;;; Co prawda falują mi obroty ( przyczyna przepływomież albo serwo ) i obroty czasami spadaja do 500 lub jeszcze mniej czy wtedy kompresor sie wyłacza i wariuje ??? bo nie bedzie sie przeciez włanczał i wyłanczał za każdym spadkiem obrotów .......... A i jeszcze jedno wie ktos co znaczy na wyświetlaczu od klimy oznaczenie A/P wyswietliło mi sie pewnego dnia i już nie znikło pomocy )) |
_________________ Pozdrawiam
Michał!!!!!! |
|
|
|
 |
ZEROSUPER
Mitsumaniak MastaOfDiseasta

Auto: Space Star 1.8GDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 420 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 29-03-2009, 22:48
|
|
|
Zapalone a/p oznacza działający filtr oczyszczacza powietrza.
Jeśli a/p Ci cały czas miga to oznacza masz uszkodzony filtr oczyszczacza powietrza przy nagrzewnicy klimatronika. |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
|
|