Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CAxA] Kierunkowskaz przedni
Autor Wiadomość
yume 
Forumowicz

Auto: Colt CA0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-05-2009, 21:05   [CAxA] Kierunkowskaz przedni

jak zemontować przedni keirunkowskaz ?
pytam bo umnie siedzi on troszke krzywo(kierunek nachodzi na lampe przednią i wsytaje delikatnie) i chciałbym go naprostować, ale średnio mam koncepcje jak, w manualu dużo nie napisali jak działać, FAQ przeszukałem i nadal blada niewiedza :/

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 13-05-2009, 21:18   

1. Otworzyć maskę.
2. W okolicach akumulatora (lub po stronie rozrządu), ok. 20 cm od przodu podłużnicy zlokalizować drut z oczkiem.
3. Chwycić oczko, mocno pociągnąć w stronę kabiny i przesunąć w bok (w ten sposób drut luzuje się z otworu w podłużnicy).
4. Wyjąć (wysunąć do przodu) kierunkowskaz.

5. Montaż w odwrotnej kolejności.

yume 
Forumowicz

Auto: Colt CA0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-05-2009, 13:48   

z innej beczki kompeltnie :)
niechcąc zakładać nowego tematu zupełnie niezwiązanego z mitsu coltem ca0 postanowiłem podpiąć się z pytankiem w ten temat, sprawa tyczy się zakółkowanej częśći, a mianowicie jak sie nazywa, jakie jest zadanie tej częśći, i czy można ją kupieć/wymienić, strasznie klekocze po uruchomieniu.
Auto to opel corsa c z 2003 roku 1.0 pojemnosc, prosze nie sugerować się znaczkiem vauxhal taką fotke silnika na potrzeby zaprezentowania problemu znalazłem w sieci.

http://img38.imageshack.us/img38/9062/klekot.jpg

jeśli ten post narusza zasady forum to przepraszam.

Odpowiedz do tematu