|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Eclipse 98r |
Autor |
Wiadomość |
Grue
Mitsumaniak PsychoSoldier

Auto: Eclipse
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2009, 16:19 Mitsubishi Eclipse 98r
|
|
|
Witam!
Jako, że jestem nowym uzytkownikiem i zostałem zaproszony do prezentacji swojego miśka to ładnie postaram się je przedstawić
Eclipse rzut ogólny (stare zdjęcie, zaraz po kupnie):
Przód
Tył
I obecne po myciu i woskowaniu (niestety kurz robi swoje :/) emementy do naprawy. Niestety troszke odrapany jest w niektórych miejscach, ale robie co sie tylko da na bieżąco
Tylni zderzak - musiał gdzieś delikatnie puknąć poprzedni właściciel, bo lakier popękał:
Drzwi kierowcy - tutaj juz gorzej, brak listwy na drzwiach (dostałem ją co prawda, ale wstyd ja zakładać tak zrobiona...) i porysowany lakier, zamalowany farba przy użyciu pędzla hehe
Bok prawy - niby od sprowadzenia z Reichu taki był, poprzedni właściciel pomalował tylko, szkoda, że nie sprayem tylko pędzlem :/ To jak narazie najważniejsze co musze jak najszybciej zrobić. Listwa na drzwi i lakiernik...
I wnętrze miśka:
Mała dziura w zasłonie od głośnika - do wymiany...
Skórka nawet w dobrym stanie, co prawda jest dziurka w fotelu kierowcy, ale to da się zrobić
No i te nieszczęsne listwy, wymiana, bo naprawić się juz raczej nie da :/
Do tego jeszcze progi muszę zrobić, tzn. kupić kołki te białe i wymienić, bo te stare już ledwo trzymają. Można takie dostać w jakimś motoryzacyjnym czy giełda Poznań mnie czeka?
Ogólnie autko w dobrym stanie, silniczek chodzi ładnie. Tłumik musze wymienić, bo jest uber sportowy, super buczy i jak sie puszcza gaz na wolniejszych obrotach to czasem szarpie silnik. Niby właśnie to wina tłumika, wymienie, zobaczymy Sama praca przy naprawach to dla mnie czysta przyjemność ^^
Pozdrawiam |
_________________ Styl życia gnoja...
Sadistic.pl fanatic!
Działonowy Operator KTO Rosomak - 12 Brygada Zmechanizowana Szczecin |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 01-06-2009, 10:08
|
|
|
jak grzebanie przy klipsie to dla Ciebie sama przyjemność to eclips nie będzie miał z Tobą źle,
bo często jest tak prze przy nich zawsze jest cos do roboty (poznane z autopsji).
Pozdrawiam i szerokości życze
ps a czy tych brakującyh elementów nie możesz kupić na allegro z jakiegoś rozbitka lub moze na forum MEKP. |
|
 |
|
|