Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: JCH
18-04-2009, 23:37
[WARSZTAT] Polecane Warsztaty
Autor Wiadomość
brodzky 
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-07-2006, 15:07   [WARSZTAT] Polecane Warsztaty

Chcialbym polecic stacje kontroli pojazdow - Sosnowiec ul. Kukułek. Jak sie u nich zrobi przeglad techniczy to mozna caly rok na darmowe przeglady jezdzic :) Szkoda ze nie powiedzieli jak na przegladzie bylem tylko jak przyjechalem na szarpaki i spytalem o cene to powiedzieli ze gratis :shock:
Ostatnio zmieniony przez 12-05-2011, 10:59, w całości zmieniany 2 razy  

Gitarra
[Usunięty]

Wysłany: 01-08-2006, 12:51   

W Zabrzu przy ul. Hagera na szarpaki zawsze można wjechać gratis, nawet jak nie robiłeś tam przeglądu

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 14-09-2006, 20:48   Polecane warsztaty

Stuknie mi wkrótce 75 tys km w Spejsie, trzeba by więc zrobić jakiś przegląd, wymienić olej. Tak kombinuję żeby dociągnąć jeszcze z miesiąc i wlać na zimę świerzy olej. No i teraz pytanie: jechać do ASO i dać im zarobić (a w zamian mieć pieczątkę w książce serwisowej - gwarancja się już skończyła) czy wybrać jakiś warsztat u przysłowiowego pana Kazia. Znacie jakiegoś solidnego pana Kazia, który by się wystraszył, że to jakiś DI-D :?:
Filozofii na takim przeglądzie nie ma + do wymiany jeszcze klocki hamulcowe.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Gitarra
[Usunięty]

Wysłany: 19-09-2006, 20:28   

Nie słyszałem nowej reklamy :D . Mam Pana Piotrka, który zna się na misiach jak nikt kogo do tej pory spotkałem. Ma warsztat w Biskupicach. Sam jeździ Miśkiem, ale nie ma netu, dlatego nie ma go na forum.

alex
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 13:29   

Posiadam Cari 1,8 GDI i niestety słyszę sławny stukot, już wiem co to jest ale nie mam pojęcia do którego warsztatu oddać silnik do roboty. Nie chcę przepłacić a już co gorsza nie chcę by silnik wpadł w niepowołane ręce. Jednym słowem proszę o namiar na mechanika znajacego się na silnikach GDI. Pozdrawiam

Casper
[Usunięty]

Wysłany: 04-01-2007, 16:54   

Szukam i szukam i nie mogę znależć żadnego dobrego warsztatu w Bielsku-Białej lub okolicach. Moze ktos z Was ma namiary na jakiegos mechanika w okolicy? Nie chce isc do Mitsubishi bo to szarpnie ostro moją studencką kieszeń.

mlodygst
[Usunięty]

Wysłany: 17-01-2007, 23:14   

Jesli o Czestochowe chodzi to polecam MECAR na ulicy bór 191 Bardzo dobre ceny, i naprawde sie zna na miskach. 4g63 ma w jednym palcu! Jesli o czesci chodzi to prawie o polowe tansze orginaly ma japaneze z pabianic podd łodzia - sam sie o tym przekonalem jak prszyslo mi czujnik wymienic. POLECAM

heckler
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2007, 16:03   

Polecam warsztat p.Adamusa w Mikołowie.Ma specjalność Mitsubishi i wie jak się zabrać do roboty.

Tomas79
[Usunięty]

Wysłany: 29-03-2007, 10:34   

Polecam www.kleczka.rybnik.pl

Pozdro!

Tybek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma Mirage GDI 1.8 2002
Kraj/Country: UK
Wysłany: 03-04-2007, 12:20   

heckler napisał/a:
Polecam warsztat p.Adamusa w Mikołowie.Ma specjalność Mitsubishi i wie jak się zabrać do roboty.

Byłem, rozmawiałem i polecam :) Wszystkie części może sprowadzić, nawet lotkę do mojego colt'a której szukam od jakieś czasu. Widać, że zna się na mitsubishi. Możliwość negocjowania cen.

Namiary:
Wojciech Adamus
43-190 Mikołów
ul. Reymonta 11
tel.: 032 22 62 735
tel. kom.: 0 601 416 390

misjonarz. 
Mitsumaniak
\KSG/

Auto: Subaru OBK III
Wysłany: 25-07-2007, 22:20   

Tybek napisał/a:
heckler napisał/a:

Byłem, rozmawiałem i polecam :) Wszystkie części może sprowadzić, nawet lotkę do mojego colt'a której szukam od jakieś czasu. Widać, że zna się na mitsubishi. Możliwość negocjowania cen.

Namiary:
Wojciech Adamus
43-190 Mikołów
ul. Reymonta 11
tel.: 032 22 62 735
tel. kom.: 0 601 416 390

zgadza sie. kiedyś colta gti u niego robiłem dobry warsztat i służa fachową pomocą

Gość zobacz mojego misia

ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 26-07-2007, 08:43   Warsztaty Śląsk - klimatyzacja

Czy ktoś zna jakiegoś dobrego fachowca od klimatyzacji w okolicy Katowic, Bytomia :?:

Pojechałem do Norauto - mają jakąś promocję "Diagnostyka klimatyzacji Gratis" - podobno było tylko 90 g czynnika więc nabili, dali kontrast, sprawdzili szczelność .... Stwierdzili, że wszystko OK. Po 2 dniach klima znowu nie działa :?

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

japas
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2007, 13:54   

To pewnie masz nieszczelną i czynnik ucieka w niebo.Jakbyś chciał skoczyć do Cz-wy to jest tu kilku speców od klimy

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 27-07-2007, 09:06   JCH

JCH - w HER-GUM Zabrze robią serwis klimy widziałem że serwisują klimy w każdym samochodzie :) niestety nie znam stawek - powołuj się od razu na Mitsumaniaki.

heckler
[Usunięty]

Wysłany: 27-07-2007, 10:39   

Dobry warsztat jest w Będzinie,ale to może dla Ciebie zadaleko?tel.32 7617029.

Odpowiedz do tematu