|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.3 GLX & Galant 2.0 TD |
Autor |
Wiadomość |
hellmans33
Nowy Forumowicz Radio Controlled

Auto: Mitsubishi Lancer GLX/Wagon2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-06-2009, 23:29 Lancer 1.3 GLX & Galant 2.0 TD
|
|
|
Chciałem tutaj zaprezentować dwa Miśki. Mój i mojego ojca. Nasza przygoda z marką Mitsubishi zaczęła się jakieś 15 lat temu, kiedy kupiliśmy Colta 1.4 MPI w wersji amerykańskiej. Po ponad 10 latach ciągłej eksploatacji w tym aucie, poza eksploatacyjnymi częściami, musieliśmy wymienić skrzynię (niedopatrzenie-brak oleju, ale przejechała ponad 200 km ) i poza tym nic więcej, służy nam do dzisiaj, jednak częściej stoi niż jeździ ( tzw. auto awaryjne). Jednak rodzinka zaczęła się powiększać, a i ojciec stwierdził, że Colt jest za mały dla niego. Więc praktycznie w jednym czasie kupiliśmy nasze Misiaczki. Ojciec Galanta a ja Lancerka.
A tu z boku nasze autko awaryjne
To na razie tyle w temacie |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24280 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 13-06-2009, 19:15
|
|
|
fajna kolekcja |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11105 Skąd: Radomsko

|
Wysłany: 13-06-2009, 21:46
|
|
|
Trzy fajne misiory na jednym placu To się nazywa pokochać markę
A co dokładnie się dzieje z Coltem
Szkoda co by stał,bo fajny jest
Pozdro. |
|
 |
hellmans33
Nowy Forumowicz Radio Controlled

Auto: Mitsubishi Lancer GLX/Wagon2.0
|
Wysłany: 13-06-2009, 23:02
|
|
|
A jak można nie pokochać
Colcik tak jak pisałem służy jako auto awaryjne, czyli jak nie ma środków lokomocji pod ręką, bo akurat zona pojechała na zakupy a ojciec w pracy, to wsiadam w Colta i śmigam, jest w pełni sprawny, ma przejechane 127 000 i pomimo tego, ze stuknie mu za niedługo 19-tka nie widać na nim ani grama rdzy Nie jeździmy nim za dużo, maks 100 km miesięcznie. Przy najbliższej okazji pyknę fotki.
Zaliczyłem dzisiaj pierwszą awarię w Lancerze, strzelił łącznik stabilizatora. 26 pln/szt. , więc kupiłem od razu dwa Godzinka roboty i znów można śmigać. |
|
|
|
 |
|
|