Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wzór postu w dziale "Chcę kupić Galanta"
Autor Wiadomość
Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-07-2009, 11:50   Wzór postu w dziale "Chcę kupić Galanta"

Tematy nie spełniające podanego niżej wzoru będą ignorowane, a w ostateczności zostaną przeniesione do kosza.
W razie problemów z edycją proszę zgłosić się do moderatorów działu Chcę kupić Galanta.
Jeden temat= 1 Galant

W ostatnim czasie omawiamy w tym dziale sporą liczbę ogłoszeń. Niestety zdarza się, że padają pytania o to samo auto. Potem ciężko znaleźć temat, bo ogłoszenie wygasło.
Dlatego prosimy aby zamieszczać zapytania wraz treścią ogłoszenia, oraz przynajmniej dwoma zdjęciami zlinkowanym np. na fotosik.pl. Aby zapisać dowolne zdjęcie z ogłoszenia na dysku, wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy na zdjęciu i wybrać zapisz jako/ zapisz obraz jako i wybrać lokalizację. Dalej jak w instrukcji.

Tytuł:
Do wyboru jeden z tagów czyli: [E1x 84-87] itd Potem Galant, pojemność silnika i wersja z miejscowość i rok i na koniec prośba o opinię ew ostrzeżenie

NP.

Tytuł tematu:
Kod:
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance Kraków 2000rok, prośba o opinię.

Prośba o opinie nt poniższego auta:

GALANT I

Mitsubishi Galant 2.0 TDi - FULL OPCJA-ideałWydrukuj ofertę
Cena (brutto):

13 400 PLN / 3 157 EUR
Ubezpieczenie OC AC: Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Typ:

Kombi
Informacje:

Rok produkcji: 1998, Przegląd: 09/2009, Ubezpieczenie: 02/2010, 215 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 90 KM (66 kW), Pojemność skokowa: 1998 cm3, olej napędowy (diesel), zielony-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe informacje:

sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:

Samochód posiada:
- wspomaganie kierownicy
- 4 poduszki powietrzne
- ABS
- KLIMATRONIK (nabita klima)
- Elektryczne szyby przód i tył
- elektryczne lusterka
- auto alarm
- centralny zamek na pilota
- halogeny
- radio CD/MP3 panasonic (nagłośnienie jest bdb)
- welurowa tapicerka
- regulowana kierownica
- regulowane fotele
- relingi
- roletę

Misiek jest w IDEALNYM stanie !!!! Dbam bardzo o niego.
Samochód został sprowadzony 07.2007 roku z Niemiec do Polski (z Niemiec są jeszcze różne naklejki z wymian co świadczy o przebiegu).
Jest w 100% BEZWYPADKOWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samochód na bieżąco serwisuję.
Obecnie wymieniłem KOMPLETNE zawieszenie z przodu tj. tuleje wahaczy (wszystkie), łączniki stabilizatorów, końcówki drążków kier., drążek kierowniczy - uważam że najlepiej wymienić całość zawieszenia niż kombinować i czekać aż tuleja która nie została wymieniona zaraz zacznie stukać.
Ustawiona była również zbieżność.
Z tyłu wymieniłem sprężyny zawieszenia i łączniki stabilizatorów.
NA WSZYSTKO POSIADAM FAKTURY
Opony również są wszystkie nowe.
Samochód jest w bardzo dobrym stanie, wręcz idealnym, jak na swoje lata, wszystko jest sprawne, tapicerka czyściutka, miła, w aucie nigdy nie były palone papierosy.

Nie muszę wypisywać o spalaniu czy danych technicznych - można je wyczytać w internecie wraz z opiniami użytkowników.
Autko jest wysokiej klasy, nie muszę chyba go zachwalać.

Z osobą zainteresowaną mogę nawet pojechać do serwisu mitsubishi czy na stację diagnostyczną.
Autko do obejrzenia najlepiej w Jastrzębiu - obecnie tutaj mieszkam, a auto garażuję.
T E L ------ 698 21 24 80 ----------- T E L
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Jastrzębie Zdrój - Ruptawa (woj. śląskie),
tel.: +48 698 212480

W razie problemów prosimy o kontakt z grupą Mod chcę kupić Galanta

W temacie poniżej, praktyczny poradnik, jak wstawiać zdjęcia na forum. Również można w nim poćwiczyć.
http://forum.mitsumaniaki...p=124976#124976
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 04-09-2014, 20:08, w całości zmieniany 16 razy  

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 28-07-2009, 19:53   

Pomocne by było także ustalenie wzoru tematu.
Co o tym myślisz?

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Owczar 
Forumowicz

Wysłany: 28-07-2009, 20:22   

Macie jakieś propozycje?

Moja:
Do wyboru jeden z tagów czyli: [E1x 84-87] itd Potem Galant z wersją miejscowość i rok i na koniec prośba o opinię ew ostrzeżenie

NP.

[EAx 97-04] Galant Avance Kraków 2000rok, prośba o opinię.

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 28-07-2009, 20:25   

Owczar napisał/a:
Macie jakieś propozycje?

Moja:
Do wyboru jeden z tagów czyli: [E1x 84-87] itd Potem Galant z wersją miejscowość i rok i na koniec prośba o opinię ew ostrzeżenie

NP.

[EAx 97-04] Galant Avance Kraków 2000rok, prośba o opinię.

Może jeszcze w temacie podać kolor auta. Myślę, że tyle wystarczy.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

annihilator 
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
Wysłany: 12-11-2009, 18:08   

Ja bym proponował by było max jedno auto na temat, bałagan się robi gdy ktoś walnie 5 ogłoszeń w jednego posta, weź potem coś odpowiedz albo szukaj czy było opisywane. Znalazłeś 2 ogłoszenia? Daj 2 tematy na forum. Nie uważacie że było by czytelniej?

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 13-11-2009, 12:39   

annihilator, można spróbować ale sądzę ze będzie ciężko to wyegzekwować,bo mało kto czyta ten temat przed zamieszczeniem swojej prośby o wypowiedz na temat auta,ja uważam że 2 auta w temacie to max bo zmieści się to w tytule lub opisie tematu.

CivAS 
Nowy Forumowicz

Auto: szukam Gala 2.5l od '99
Wysłany: 25-09-2010, 12:47   

Kmer napisał/a:
można spróbować ale sądzę ze będzie ciężko to wyegzekwować

nie sądzę żeby to był problem (oczywiście z dnia na dzień się to nie zmieni) ale przynajmniej z tego wzoru usuńcie jednego Galanta bo jednak niektórzy tu zaglądają i nakłania się ich do wrzucania kilku aut. Moim zdaniem warto o to powalczyć.

Arturek19_01 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant VI
Wysłany: 15-01-2013, 00:50   

wiecie.. jestem tu nowy.. czytałem instrykcjw.. przeszukałem forum nie było tego galanta... a moim zdaniem jeśli aukcja kończy się lub tyle co się zaczeła wystarczy link.. każdy widzi zdjęcia.. opis itd... także jeśli aukcja nie wygasła nie jest to problem kliknąć na link obejżeć i powiedzieć co i jak??

Owczar 
Forumowicz

Wysłany: 15-01-2013, 01:03   

Aukcja znika a auto pojawia się na innej i już pojawia się problem. Zasady zostały ustalone wcześniej przez konkretne powody.

Arturek19_01 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant VI
Wysłany: 15-01-2013, 11:00   

Właściwie to się zgadza.. zaraz naprawię problem.. Przepraszam..

Odpowiedz do tematu