|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 21-10-2009, 15:53 |
[EAx 97-04] Galant 2,4 GDI SE Elbląg 1999r. prośba o opinię |
Autor |
Wiadomość |
keleron
Mitsumaniak sie gra sie ma

Auto: Galant 2,5 V6 SE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Sty 2008 Posty: 249 Skąd: Warszawa-Bielany
|
Wysłany: 14-08-2009, 21:02 [EAx 97-04] Galant 2,4 GDI SE Elbląg 1999r. prośba o opinię
|
|
|
Witam wszystkich od jakiegoś czasu poszukuję Galanta znalazłem w Elblągu taką oto maszynę...
http://moto.allegro.pl/it..._rejestrac.html
Prośba do wszystkich o ocenę tego auta może ktoś z was oglądał je...i wie cokolwiek o tym samochodzie....za wszelkie uwagi będę mocno wdzięczny bo jednak co jak co ale znacie się na temacie bardzo dobrze...
MITSUBISHI GALANT 2.4GDI '99 SPORT EDITION
- X 1999
Pojazd SPROWADZONY z Niemiec, pełna dokumentacja, ZAREJESTROWANY W KRAJU
Stan BARDZO DOBRY
zapraszam do oglądania "na żywo"
Kolor: CZARNY METALLIC
- DODATKOWO - do opisu górnego:
Alufelgi 16"
Autoalarm z systemem antynapadowym
Centralny zamek z pilotem
Podgrzewane lusterka
4 x Elektryczne szyby
KLIMATYZACJA typu KLIMATRONIC
Skórzana kierownica
Podłokietnik
Halogeny
CHROMOWANE elementy wykończenia wnętrza
4 x Airbag
Radiomagnetofon + CD
Regulacja kierownicy
KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ |
_________________ ...02051/KMM
 |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 14-08-2009, 21:17
|
|
|
Autko ładnie odpicowane zresztą jak wszystkie od zyklona które się ukazują na allegro ale na wyglądzie się nie pojeździ,ten sprzedający nie ma wysokich not na tym forum
Odnośnie autka,wersja SE po lifcie,fele nie ori,w pakiecie SE były inne,brak zaślepki zderzaka,drogie ustrojstwo rzadko dostępne na allegro jedynie ASO cena spora,wersja silnikowa GDI instalacja gazowa nie opłacalna do założenie,koszt rzędu 10k pln,lewa strona maski nie zrywa się z błotnikiem ( narożnik maski) na jednym ze zdjęć widać ze chłop się spieszył z picowaniem auta bo od strony pasażera na dywaniku leży kolek mocujący dolna część plastików,przebieg wątpliwy widać to po gałce zmiany biegów,to tyle co na szybko znalazłem.
Do tego dochodzi jeszcze zapadnięta popielniczka jakby uchwyty mocowania były połamane. |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 14-08-2009, 21:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 14-08-2009, 21:18
|
|
|
jak sprzedaje zyklon, to powinienes poszukac na forum, bo wiele postow juz bylo o jego autach
nie chce sie wypowiadac, bo nie sledzilem watkow, ale ogolna opinia byla taka, ze potrafi robic zdjecia a na miejscu okazuje sie padaczka
wiem, ze generalizuje, dlatego poszukaj szczegolow na forum (wpisz zyklon w wyszukiwarke) |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 14-08-2009, 21:29
|
|
|
No i brak zegarów HC.
Zyklon akurat sprzedaje jedne zegary ale te są akurat od 2,5 V6.
Policz ile kosztują używane ori alusy i zegary i tyle właśnie będziesz do tyłu. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
keleron
Mitsumaniak sie gra sie ma

Auto: Galant 2,5 V6 SE
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Sty 2008 Posty: 249 Skąd: Warszawa-Bielany
|
Wysłany: 14-08-2009, 21:46 :)
|
|
|
Panowie kubeł zimnej wody....
Bogu dzięki...za was i za to forum...a jutro miałem tam jechać..hymm... 330km. cóż raczej nie pojadę też mi za ładnie wyglądał...a taki byłem zajarany hehehehehe! pzdr wszyskich! |
_________________ ...02051/KMM
 |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 14-08-2009, 21:52
|
|
|
keleron, żeby nie jeździć i nie bić na darmo km zawsze możesz poprosić w regionie czy ktoś z chłopaków nie mógłby sprawdzić Ci auta,zawsze się znajdzie ktoś życzliwy i pomocny. |
|
|
|
 |
|
|