Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Blacharka-dalej szukam
Autor Wiadomość
LukaszS
[Usunięty]

Wysłany: 24-08-2009, 13:27   Blacharka-dalej szukam

Witam ponownie
Na dziś tj. 22.09.2009, nadal nie mam tylnej klapy i tylnej lampy przeciwmgielnej.
Moze ktoś pomoże?
Łukasz

Witajcie
Miałem ostatnio (no już ponad tydzień temu) przykrą przygodę. Piany @#% wjechał mi pod domem w tył miśka, skutkiem zniszczony tył i przód (pchnął mojego jeszcze na samochód sąsiada).
Szkoda całkowita, cóż stary samochód, ale jary więc chciałbym naprawić.
Poszukuję zatem części do Lancera kombi r. 1997; przedniego zderzaka przystosowanego do halogenów, tylnego zderzaka plus lampy przeciwmgielnej, maski przedniej, tylnej klapy, lewego reflektora przedniego, lewej tylnej lampy, tylnego i przedniego pasa/wzmocnienia, atrapy chłodnicy, no to na tyle :)
Szukałem na allegro ale nie jest tak prosto jak myślałem, jazda po całej Polsce za każdą częścią z osobna, o ile wogóle są. Jakoś nie mam zaufania do wysyłanych używek, a to jakiegoś zaczepu brakuje, a to coś innego urwane, dlatego wole zobaczyć.
Może znacie jakieś szroty w bliższych lub dalszych okolicach Krakowa (z tego co widziałem nie wszystkie ogłaszają sie na allegro), lub nawet jakieś dalej, gdzie mogą miec części do lancera, najlepiej cały komplet. Były całe miśki we Wrocławiu ale już niestety same resztki pozostały. Z tego co do tej pory sie dowiedziałem, to najwiekszy problem może być z tylną klapą.

Pozdrawiam i dzięki za wszelką pomoc i wskazówki
Łukasz

Odpowiedz do tematu