|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 21-10-2009, 16:12 |
[EAx 97-04] Galant 2,5 Radom; Złotoryja, Żary proszę o ocenę |
Autor |
Wiadomość |
gem1
Mitsumaniak
Auto: Galant SE 2.5 V6 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-09-2009, 23:49 [EAx 97-04] Galant 2,5 Radom; Złotoryja, Żary proszę o ocenę
|
|
|
Cześć, w sumie to mam dwie prośby.. ale od poczatku
http://otomoto.pl/mitsubi...s-C9671453.html
Cena (brutto):
18 400 PLN / 4 434 EUR (do negocjacji)
Informacje:
Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 04/2000, 191 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:
PIĘKNY GALANT W WERSJI AVANS, ZAREJESTROWANY W POLSCE, PIERWSZA REJESTRACJA W NIEMCZECH 04.2000 r, SPOWADZONY Z NIEMIEC MIESIĄC TEMU, KUPIONY W SALONIE VW JAKO AUTO Z NIEMIECKĄ GWARANCJĄ (ORGINALNA FAKTURA ZAKUPU), UDOKUMENTOWANY PRZEBIEG KSIĄŻKA SERWISOWA, NA WYPOSAŻENIU POSIADA 4 PODUSZKI POWIETRZNE, CENTRALNY ZAMEK, ELEKTRYCZNE SZYBY, ABS, TEMPOMAT, KLIMATRONIK,DWA KLUCZYKI + PIOLOT DO CENTRALNEGO, DWA KOMPLETY KÓŁ LATO 17' ALUSY, ZIMA 15' FELGI STALOWE, ZADBANY PO WYMIANIE OLEJU FILTRA POWIETRZA ŚWIEC ZAPŁONOWYCH ORAZ PRZEWODÓW, BARDZO DYNAMICZNY SILNIK O MOCY 163 KM ORAZ JAK NA TĄ MOC NIEWIELKIE SPALANIE W MIEŚCIE 9.8 - 10.3, TRASA 7.2 - 7.8 (OSOBIŚCIE SPRAWDZIŁEM), AUTO GODNE POLECENIA
a druga sprawa, to do ludzi z Wrocławia...potrzebowałbym ustawić się z kims na 5/10 minut, kto posiada coś podobnego, bo żona musi przekonać się do tego, ze kombi w wersji SE lub Avance jest...o.k.
pozdro i dzięki za pomoc |
Ostatnio zmieniony przez gem1 20-09-2009, 12:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tommyc1
Mitsumaniak
Auto: Saab 9-3 TTiD kombi
|
Wysłany: 18-09-2009, 08:23
|
|
|
Ogólnie ładny, ale...dlaczego nie ma znaczków "avance" na tylnych drzwiach? |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14370 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 18-09-2009, 09:01
|
|
|
gem1, autko wygląda ładnie. Troszkę małe zdjęcia i słabe światło.
Cena też ok, jak na zarejstrowanego avance z dwoma kompletami kół. Opony letnie wyglądają nawet ok, na slikach nie jeździ. |
|
|
|
 |
gem1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 18-09-2009, 09:12
|
|
|
pytanko pierwsze...ktos z forum może mi VIN sprawdzić?
pytanko drugie... ma ktoś bliziutko do pana na wstępne ogledziny..jakby było o.k., to jadąc po niego wstapię i odwdzięczę się browarkiem a jak nie..to pocztą wyślę
putanko trzecie..jeszcze nie ogarniam tematów tych wszystkich znaczków, gryli, atrap..gdzie i jakie powinny być.. na drzwiach pasażerów z tyłu powinien mieć znaczki?? |
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 18-09-2009, 09:18
|
|
|
gem1 napisał/a: | ...ktos z forum może mi VIN sprawdzić? |
Może to zrobić Owczar, jesli podasz cały nr. nadwozia. |
EA5W

|
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14370 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 18-09-2009, 09:32
|
|
|
VIN można sprawdzić profilaktycznie, ale nie widzę potrzeby w tym przypadku. Starszy niż 99 nie będzie bo to na pewno egzemplarz poliftowy. Można tylko sprawdzić jaki miesiąć i to będzie raczej druga połowa 99.
Co do grilli, atrap itp to to jest raczej oryginalny avance. Teoretycznie powinien mieć napis avance na tylnych drzwiach. Ale to taki drobny szczegół, który jakby sugeruje żeby dobrze srawdzić warstwę lakierniczą ale nie jest żadnym wyznacznikiem.
Jeśli chodzi o sprawdzenie w Radomiu to będziesz miał raczej problem... ktoś na mazowieckim już pytał czy ktoś mógłby to zrobić, ale tam raczej nie ma aktywnych forumowiczów. |
|
|
|
 |
gazinho
Nowy Forumowicz
Auto: EA2W SE '98
|
Wysłany: 18-09-2009, 09:38
|
|
|
Witam serdecznie,
autko rzeczywiście prezentuje się świetnie, bardzo podobne do mojego, z tym, że ja 3 tygodnie temu kupiłem wersję SE. Na początku też miałem mały problem z żoną, ale jak usiadła za kierownicą Gala po zakupie i popędziła przez miasto... hmmm, dawno nie widziałem jej tak zachwyconej, hehehe. Serio, serio.
Widzisz, tak się składa, że mieszkam w Lcy, ale jutro, tj. w sobotę będę prawdopodobnie z rana (7.00) na krótko we Wrocławiu. Jeśli chciałbyś zobaczyć wraz z żoną bryczkę, to napisz mi swój nr tel. na priva. Wieczorem będę pewien na 100% czy jadę i wtedy napiszę Ci sms'ka. Może tak być?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
gem1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 18-09-2009, 10:37
|
|
|
Dzięki Owczar... kiedyś byłem pomocnikiem lakiernika i malowanie dość szybko rozpoznam.. cóż czeka mnie traska, ale na pierwszy rzut oka chyba warto
gazinho - poszedł priv z nr tel |
|
 |
gazinho
Nowy Forumowicz
Auto: EA2W SE '98
|
Wysłany: 18-09-2009, 10:45
|
|
|
Ok, mam Twój numer. Wieczorem napiszę czy będę na 100% we Wro i gdzie i o której się spotkamy na oględziny i przekonywanie Twojej żony. Oby się udało, hehe.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
gem1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 18-09-2009, 10:52
|
|
|
uda się..socjotechniki w natarciu od kilku dni..potrzebuje tylko wizualizacji
czekam na esa. THX |
|
 |
pplmr012
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5A '02 U88
|
Wysłany: 18-09-2009, 11:22
|
|
|
Witam,
Co do znaczków to na drzwiach były dopiero po drugim lifcie, pierwszym dla avance. Ten ma znaczek "avance" na tylnej klapie tak jak mieć powinien.
Pozdrawiam,
Maciek |
|
|
|
 |
radek79
Mitsumaniak
Auto: x5
Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 7453 Skąd: CHEŁM
|
Wysłany: 18-09-2009, 16:28
|
|
|
witam ja widziałem to auto w Niemczech rzeczywiście w salonie vw w silniku do wymiany popychacze blacharsko rdza na nadkolach i jednym kielichu nie jeździłem nim to nie wiem jak tam zawieszenie auto miałem stargowane na 3125 euro więc można dużo utargować jak te wady ci nie przeszkadzają chyba że nowy właściciel usunoł te wady |
|
|
|
 |
gem1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 20-09-2009, 12:41
|
|
|
gazinho - dzięki za poświęcenie chwili i spotkanie.. wszystko poszło zgodnie z planem i kombi nie stanowi już zadnego problemu, to znaczy, jak nie będzie interesujacego sedana, to bierzemy kombi
radek79 - dzięki za ten sygnał... musiały ostro klepać te popychacze, albo fest ruda się zadomowiła, skoro gebels tak cene obniżył... Auto niby misiąc w polsce.. sprowadzone jeszcze przez osobę trzecią, a nie os. wystawiającą ogłoszenie... obawiam się, że poprawki rudej zostały na szybko porobione..a w silniku może pływać roztwór a'la doktor moto...i na sprzedaż...nie bedę ryzykował.. jak możesz, to podaj miasto, gdzie był ten salon..zadzwonię do typa i pogadam z nim..jak uwierzy, że widziałem to auto wcześniej to zapytam o faktury/paragony z napraw (np wymiana popychaczy)...zobaczymy co odpowie...
a tymczasem..szukam dalej :
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9915912
Informacje:
Rok produkcji: 1999, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby
Opis pojazdu:
WITAM DO SPRZEDANIA POSIADAM ŚWIEŻO SPROWADZONEGO Z NIEMIEC MITSUBISHI GALANT ZAKUPIONEGO OD OSOBY PRYWATNEJ PO WYMIANIE ROZRZĄDU SILNIK SKRZYNIA BIEGÓW IDEALNE AUTO NIE WYMAGA ŻADNEGO WKŁADU FINANSOWEGO AUTO JEST ZADBANE I PACHNĄCE JEST TO WERSJA SPORT EDITION WSZYSTKIE ELEMENTY WYPOSAŻENIA SĄ W 100% SPRAWNE NA WYPOSAŻENIU
-KLIMATRONIK
-ELEKTRYCZNE SZYBY X 4
-ALUMINIOWE FELGI 17 CALI
-WELUROWA TAPICERKA
-I INNE
AUTO PO WSZELKICH OPŁATACH RECYKLING AKCYZA PRZEGLĄD KOSZT REJSTRACJI TO 200 ZŁ WIĘCEJ INFORMACJI CHĘTNIE UDZIELĘ
Gal3:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9808523
Typ:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 2000, Data rejestracji: 04/2000, 144 700 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 133 KM (98 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, zielony, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne, reg. wysokość podwozia, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, sprowadzony, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Sprowadzony,z orginalnym przebiegiem/książka serwisowa/.Stan naprawde bardzo dobry.
Zawieszenie bez żdnych zastrzeżen,środek ładny,czysty nie zniszczony,kolor nadwozia ciemna zieleń butelkowa-perła.Bardzo dobrze się prowadzi,spalanie śr.w trasie 6,4l/100km.
Silnik o pojemności 2000cm żadko spotykany /jedyny w ogłoszeniach/,bardzo poszukiwany a przy tym niska akcyza.Samochód posiada regulowaną kierownice,światła przednie regulowane elektrycznie,halogeny,lusterka i szyby regulowane elektrycznie.Radio CD,hak
i tapicerke welurową.Poduszki sztuk 4,/również w fotelach przednich/,klimatyzacje.Samochód o bardzo ładnej sylwetce.
dzięki i pozdro |
|
 |
annihilator
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
|
Wysłany: 20-09-2009, 13:45
|
|
|
Właśnie ten ze Złotoryi też mi wpadł w oko, bo właśnie czegoś takiego szukam, ale zobacz na kierownicę, z tego co zauważyłem nie wyciera się ona w takim stopniu nawet przy 300tysiach to ciekawe ile ten ma zrobione, no chyba że latała nim jakaś naprawdę nerwowa osoba
Poza tym, na klapie bagażnika jest czysty (nie ma znaczków) no i belka - nie wiem jak ona się zwie profesjonalnie ale ta, na której "wisi" chłodnica, błyszczy się przedziwnie jak nóweczka i chyba powinna posiadać jakieś naklejki? Ale może się mylę... |
|
|
|
 |
spown
Mitsumaniak ^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 625 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 20-09-2009, 14:23
|