|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Narzędzia - klucze |
Autor |
Wiadomość |
matiu
Nowy Forumowicz
Auto: Colt III C54 1800 D 1992
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-09-2009, 00:52 Narzędzia - klucze
|
|
|
Przeglądam neta i zgłupiałem, nie wiem jakie klucze kupić, tak do 500 zł.
Zacząłem trochę kręcić przy samochodzie no i nie mam czym, a opcja z pożyczaniem nie zawsze dostępna.
Chciałbym kupić klucze dobrej sprawdzonej firmy np facom, gedore, hazet albo innej.
Krótko mówiąc raz na długi czas.
Jaką firmę możecie polecić.
Druga sprawa to które są najlepsze, najwygodniejsze i najbardziej potrzebne oczkowe, fajkowe czy sztorcowe. Ale wypociny . |
Ostatnio zmieniony przez matiu 19-09-2009, 11:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
|
|
|
 |
matiu
Nowy Forumowicz
Auto: Colt III C54 1800 D 1992
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-09-2009, 11:26
|
|
|
Dzięki za odpowiedź, dowiedziałem się jakie rozmiary potrzebne sa do miśka Sory, że założyłem nowego posta, ale o facomach i hazetach nie ma za dużo informacji.
Odkupiłem dzisiaj od znajomego hazety płaskie, rozmiary od 6-22 mm. Płaskie bo do rowerka też się przydadzą, a przy okazji sprawdzę co potrafi hazet. Plusem tych kluczy jest ich poręczność są filigranowe i dość mocne, dodatkowo są wszystkie rozmiary jest i 14, 15, 16 i 21.
Podobno, że facom daje wieczystą gwarancję, tylko gdzie je kupić, żeby taką gwarancję dostać. W Lublinie to ich nie ma.
Zastanawiam się nad facomem lub tańszym jonnesweyem.
Co to jest ruchcug, wojmi 1, napisał.
Chcę wydać 500zł oczywiście a nie 50, już poprawiłem. |
|
|
|
 |
|
|