|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie stosunkowo niedrogo dorobić kluczyk - oto odpowiedź |
Autor |
Wiadomość |
abbadona [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2006, 15:29 Gdzie stosunkowo niedrogo dorobić kluczyk - oto odpowiedź
|
|
|
Witam,
Pisze aby pomóc tym którzy maja taki sam problem jaki miałem ja. Dorobienie nowego kluczyka z transponderem w aso Mitsubishi kosztuje jakieś 300 zł. Ja znalazłem firmę produkującą klucze JMA. Ich hurtownia znajduje się w Warszawie na ulicy Łukowskiej 7B. Za wyząbkowany kluczyk z oryginalnym transponderem zapłaciłem tam 100 zł tylko musiałem za 85 zakodować w aso bo gość nie umiał mi tego swoim sprzętem zrobić. Normalnie podobno potrafi ale w coltach ma problem, razem z kodowaniem bierze za kluczyk 150 zł.
Wydaje mie się, że jest to niezła oferta.
Hurtownie tą znalazłem przez przedstawiciela handlowego JMA Polska i prawdopodobnie mają też take "hurtownie" w innycj miastach.
Mam nadzieję, że mój post okaże się dla kogoś pomocny i oszczędzi komuś parę złotych w portfelu.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|