|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Space Wagon aka Złomek ;P |
Autor |
Wiadomość |
Nakane
Nowy Forumowicz Meow~~!! :3

Auto: Mitsubishi Space Wagon 1992
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-05-2010, 00:00 Mitsubishi Space Wagon aka Złomek ;P
|
|
|
Ok zacznijmy od tego ze dopiero tu do was trafiłam wiec czuje sie jeszcze "dziko"
Na poczatek pochwale sie swoim kochaniem
Tak to one
Nabyłam sie od sąsiada dokładnie 08.06.2009 roku. Widziałam jak to autko sie marnuje gdyz poprzedni własciciel mial drugiego i tym misiem praktycznie nie jezdzil. Jeszzce troche i bedzie ze mna okrąglutki roczek. Oczywiscie autko stare bo z 1992 roku, ale to jakos za bardzo mi nie przeszkadzało ;] wkońcu jest to prezent od ojca za zdane prawko za pierwszym razem (nie chwaląc sie ) no i tu sie zaczęło pod góre. Troche rzeczy do wymiany oczywiscie było. Stacyjka bo sie zacinała i nie chcial odpalac, potem doszedł akumulator oraz swiece i kable, nastepnie zarówki bo wiekszośc była popalona oczywiscie w srodku było tez troche do sprzatania, nowe pokrowce, dywaniki i jak narazie jest bardzo dobrze jestem bardzo zadowolona z samochodu, a slyszalam duzo o japonskiej produkcji ze to trwale pojazdy i oczywiscie potwierdzam bo wiem wypróbowałam Jak cos sie zmieni to napewno to napisze, a co do zdjęc to narazie jedno następnym razem bedzie wiecej :DDD |
_________________ "Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej, by z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce"
 |
Ostatnio zmieniony przez Nakane 30-05-2010, 00:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pawliku
Forumowicz Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 3165 Skąd: Zabrze
|