Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Space Wagon aka Złomek ;P
Autor Wiadomość
Nakane 
Nowy Forumowicz
Meow~~!! :3

Auto: Mitsubishi Space Wagon 1992
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-05-2010, 00:00   Mitsubishi Space Wagon aka Złomek ;P

Ok zacznijmy od tego ze dopiero tu do was trafiłam wiec czuje sie jeszcze "dziko" :D
Na poczatek pochwale sie swoim kochaniem :)

Tak to one :D
Nabyłam sie od sąsiada dokładnie 08.06.2009 roku. Widziałam jak to autko sie marnuje gdyz poprzedni własciciel mial drugiego i tym misiem praktycznie nie jezdzil. Jeszzce troche i bedzie ze mna okrąglutki roczek. Oczywiscie autko stare bo z 1992 roku, ale to jakos za bardzo mi nie przeszkadzało ;] wkońcu jest to prezent od ojca za zdane prawko za pierwszym razem (nie chwaląc sie :D ) no i tu sie zaczęło pod góre. Troche rzeczy do wymiany oczywiscie było. Stacyjka bo sie zacinała i nie chcial odpalac, potem doszedł akumulator oraz swiece i kable, nastepnie zarówki bo wiekszośc była popalona :D oczywiscie w srodku było tez troche do sprzatania, nowe pokrowce, dywaniki i jak narazie jest bardzo dobrze :D jestem bardzo zadowolona z samochodu, a slyszalam duzo o japonskiej produkcji ze to trwale pojazdy i oczywiscie potwierdzam bo wiem wypróbowałam :D Jak cos sie zmieni to napewno to napisze, a co do zdjęc to narazie jedno :D następnym razem bedzie wiecej :DDD
Ostatnio zmieniony przez Nakane 30-05-2010, 00:44, w całości zmieniany 1 raz  

pawliku 
Forumowicz
Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-05-2010, 00:04   

no no misiu fajny i na fajnej feldze :) i nie wygląda na takiego złomka :P

Pozdrawiam i życzę przyjemności z jazdy ;)
Mitsubishi Colt CJ1A 1998r ---- Nowy nabytek z Klimą :)
Mitsubishi Mirage 1,5 1992r ---- Kolejny nowy nabytek :P

Odpowiedz do tematu