|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Pajero II GLS |
Autor |
Wiadomość |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:23 Mitsubishi Pajero II GLS
|
|
|
Moje "Mitsu" kupiłem już dawno temu - mam go praktycznie od nowości Absolutnie jest to najlepszy samochód jaki posiadałem, gdybym zmieniał to tylko na Pajero. Nie miałem z nim żadnych grubszych problemów (oczywiście rutynowe wymiany), jednak od czasu kiedy chciałem go sprzedać obraził się na mnie I teraz wymienione ma prawie wszystko oprócz karoserii, silnika, i ramy
Jak narazie nie mam zamiaru go oddać chyba, że nadarzy się okazja na Pajero IV
Mam pewne pytanie do znawców tematu... Czy orurowanie mojego samochodziku to oryginalnie fabryczny element (ta wytłoczka PAJERO -jakoś do mnie przemawia że tak )
Poniżej zdjęcia mojego cudu na 4 kołach:
Jakieś miejskie klimaty i zimowe opony (szkoda że nie fabryczne felgi ale co tam).
Zdjęcia w żaden sposób nie koloryzowane w żadnym programie, a w nich samych po prostu się zakochałem
Tutaj troszkę inaczej, bo w górach ( przyczepa to wierny towarzysz takich wypraw):
Co do ciekawostek.. Od początku woziłem nim co się dało (dosłownie) Rekordem było przewiezienie workowanego węgla na raz ok. 700kg może więcej może mniej ale pamiętam że jechałem wtedy powoli - tapicerka była po tym nadal biała (właściwie to ma odcień szarości), ale używam pokrowców z poprzedniego samochodu (dlatego na zdjęciach są czarne)
Poradźcie mi jak wyrównać przdnie zderzaki (tak opadły trochę) i psują troszkę wygląd samochodu. Nie mówię już o braku emblematu, ale niestety został skradziony a nie potrafię znaleźć takiego który by pasował (albo za mały roztaw śrób albo za duży ;/)
P.S Przepraszam za jakość niektórych zdjęć |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 07-06-2010, 19:20
|
|
|
Ale masz przyczepę w pyte
Odkręcałeś zderzaki? znaczy się czy je zdejmowałeś? może po urywały się zaczepy i trzeba by było je poprawić, przyspawać. |
|
|
|
 |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
|
Wysłany: 08-06-2010, 20:31
|
|
|
Spróbuje coś rozkręcić w weekend. Co myślicie o tych rurach? Naprawde są oryginalne |
|
|
|
 |
|
|