Podświetlenie deski rozdzielczej na zielono. |
Autor |
Wiadomość |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2006, 22:20 Podświetlenie deski rozdzielczej na zielono.
|
|
|
Wiele osób bawi się w małe i większe zmiany w swoich samochodach, oto wyniki moich zmagań:
Żarówki są z zielonymi osłonkami, świecą równomiernie i czytelnie (zdjęcia mają lekkie przekłamanie ze względu na ustawienia aparatu - tryb nocny),
[ Dodano: 06-11-2006, 22:21 ]
Sory ale zdjęcia wprowadzam pierwszy raz. Coś się nie udało.
[ Dodano: 06-11-2006, 22:25 ]
[ Dodano: 06-11-2006, 22:27 ]
Jeśli kogoś to zainteresuje wyślę e-maila
[ Dodano: 06-11-2006, 22:34 ]
[ Dodano: 06-11-2006, 22:35 ]
 |
Ostatnio zmieniony przez 06-11-2006, 23:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2006, 23:20
|
|
|
tak jest ladniej |
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2006, 23:33
|
|
|
Tak jest ładniej. - czy?- Tak jest ładniej? -stwierdzenie czy ironia?
Uważam, to jest tylko moje zdanie, że, w takim samochodzie białe podświetlenie pasuje tak samo jak by w hotelowym apartamencie, zamiast ładnego oświetlenia zamontował ktoś pod sufitem gołą żarówkę - tragedia. |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 06-11-2006, 23:40
|
|
|
wiem, ze gustach sie nie dyskutuje, ale standartowe oswietlenie (biale) mi sie bardziej podoba |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 07-11-2006, 00:09
|
|
|
Robson86 napisał/a: | wiem, ze gustach sie nie dyskutuje, ale standartowe oswietlenie (biale) mi sie bardziej podoba |
No to mamy ten sam gust. Mi fabryczne podswietlenei bardzo sie podoba a ta zielona imitacja psuje kolory na czerwonym polu obrotomierza.
Generalnie mimo szacunku do wykonanej pracy uwazam, ze efekt jest tragiczny. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2006, 08:52
|
|
|
Sebancisz napisał/a: | Tak jest ładniej. - czy?- Tak jest ładniej? -stwierdzenie czy ironia?
|
nie jest to zadna ironia,
ciekaw bylem czy zrobiles to dla estetyki czy dla "zmiany samej w sobie",
imo wyglada to paskudnie. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 07-11-2006, 09:05
|
|
|
Przestańcie krytykować, to nie wasze auto i nie wasza deska rozdzielcza.
Takie zmiany robi się nie po to żeby poprawiać projektanta tylko żeby auto czymś się wyróżniało. A to jaki kolor podświetlenia komuś się podoba czy nie, jest jego sprawą, Robson dobrze napisał: o gustach się nie dyskutuje.
Sebancisz, dobra robota. Najważniejsze że TY się dobrze czujesz w swoim samochodzie i jesteś z tego zadowolony. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 07-11-2006, 12:06
|
|
|
Mi też podoba się orginał jednakże co do wykonanej pracy doceniam zapał i samozaparcie aby coś takiego zrobić, jest ok. tylko chyba trochę za mocno świeci mogą Ci się męczyć oczy przy tak jaskrawym oświetleniu, przydal aby się regulacja mocy. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2006, 12:55
|
|
|
wow to po co ktos wstawia zdjecia jak to wyglada, chyba po to zeby sie nt wypowiedziec i ewentualnie wyciagnac z tego jakies wnioski (nawet jesli to bedzie ktos kto chce cos takiego u siebie zrobic).
nie sadze aby sebancisz w tym temacie chwali sie jaki to jest sprawny manualnie iz rozebral deske rozdzielcza i pozkaladal na ori zarowki kondomy
bez przesady niedlugo nie bedzie mozna zlego slowa napisac na cokolwiek.
sebancisz oczywiscie nie bierz tego personalnie do siebie, chodzi o ta aby sie tobie podobalo, a wyzej napisane "wypociny" dotycza oglnego podejscia do sprawy. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24315 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 07-11-2006, 19:06
|
|
|
mi się bardzo podoba
zresztą od lat uważam zielone i bursztynowe podświetlenie za najprzyjemniejsze dla wzroku a czerwone i niebieskie za najbardziej wku...jące |
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2006, 22:22
|
|
|
Na tym forum umieszcza się pewne rzeczy aby komuś w czymś pomóc lub coś mu zasugerowć. Jak się przekonałem wiele osób zmienia podświetlenie, jeśli ktoś planował zmianę na kolor zielony, to widzi tego efekty. Jeśli mu się spodoba to życzę miłej zabawy. Jeśli się nie spodoba to zaoszcędzę w ten sposób komuś trochę czasu, bo jest tu sporo rozkręcania i skręcania.
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-11-2006, 22:40
|
|
|
Ja w Mirage mam zielone i powiem Wam że po pierwszym zachwycie niebieskim (VW) i białym (OPEL) z przyjemnością patrzę na swoje zegary |
Just think...
. |
|
|
|
 |
mario-borek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-11-2006, 21:03
|
|
|
Swietnie to podświetlenie wygląda ale ja mam ładniejsze bo czerwone
Podsumowujac: kazdemu się podoba to co lubi, a lubi to co ma.
A swoja drogą zauważyłem ze Sebancisz ma sz podswietlone przeciwmgielne , nie miałem pojęcia że to powinno świecić |
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 08-11-2006, 22:22
|
|
|
Widzę Mario-Borek, że jednak jakiś pożytek z mojej pracy będzie.
[ Dodano: 08-11-2006, 22:24 ]
Jak możesz pstryknij jeszcze jak wygląda u ciebie podświetlenie zapalniczki. |
|
|
|
 |
|