|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 14-09-2011, 22:58 |
MitsuManiaki Assistance |
Autor |
Wiadomość |
Seichan
Mitsumaniak mod KMM i MMA

Auto: Honda Odyssey & new projec
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-09-2011, 22:49 MitsuManiaki Assistance
|
|
|
Ideą MitsuManiaki Assistance jest pomoc innym MitsuManiakom w awaryjnych sytuacjach, które mogą każdego z nas spotkać w trasie, setki kilometrów od domu. Świadomość, że można liczyć na pomoc osób, które mieszkają w okolicy i w razie potrzeby np. podholują do mechanika, podwiozą do wulkanizacji, zawiozą na stację paliw czy udzielą schronienia - jest bezcenna. Idea ta winna przyświecać wszystkim MitsuManiakom
W celu urzeczywistnienia powyższej idei, stworzona została grupa o nazwie MitsuManiaki Assistance. Członkiem grupy może zostać każdy, kto chce pomagać innym Mitsumaniakom.
Osoby chętne do uczestniczenia w projekcie proszę o wysłanie do mnie na PW wiadomość z następującymi informacjami:
nick
numer klubowy
województwo
współrzędne miejscowości zamieszkania - nie dokładnego miejsca zamieszkania (względy bezpieczeństwa), tylko jakiegoś miejsca charakterystycznego w okolicy miejsca zamieszkania (szkoła, sklep, kościół itp.), współrzędne będą potrzebne przy nanoszeniu danych na nową mapkę
gdzie mogę pomóc - np. na terenie miasta X, w okręgu 20 km od miasta X itp.
kontakt: nr telefonu
adres e-mail - na ten adres zostaną wysłane dane rejestracyjne do mapki MMA
zakres pomocy: ewentualnie
Po dodaniu do grupy, należy te dane wprowadzić ponownie, na znajdującej się na forum MMA liście.
Licząc na Wasze wsparcie, zapraszam do udziału w grupie |
_________________ MitsuManiaki Assistance
Nie mam marzeń, tylko cele - Harvey Reginald Specter
Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. Hemingway.
Rekin Seichan
FTO story
Odyseja Seichan
 |
|
|
|
 |
|
|