|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0, 2000r, sedan, ciemnozielony, Zduńska |
Autor |
Wiadomość |
wacky
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsu Galant IV
|
Wysłany: 13-10-2011, 10:12 [EAx 97-04] Galant 2.0, 2000r, sedan, ciemnozielony, Zduńska
|
|
|
Proszę o opinie na temat poniższego auta:
pewnie podjadę go obejrzeć, ale może fachowym okiem ktoś mi powie co widać na pierwszy rzut oka, czego laik nie obeznany w zmianach rocznikowych itp może niezauważyć ( typu przedliftowe halogeny w poliftowym zderzaku itp kwiatki )
o Zduńskiej Woli jako zagłębiu czytałem, więc auto trzeba podwójnie sprawdzić, ale:
Co sądzicie na pierwszy rzut fachowego oka?
Link allegro
Kod: |
* Rok produkcji (1900 - 2100): 2000
* Przebieg (km): 177000
* Pojemność silnika (cm3): 1998
* Moc silnika (KM): 136
* Skrzynia biegów: Manualna
* Rodzaj paliwa: Benzyna
* Typ: Sedan/Limuzyna
* Liczba drzwi: 4/5
* Kolor: Zielony
* Stan: Używany
* Uszkodzony: Nie
*
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka,
*
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony,
MITSUBISHI GALANT 2.0 16V
rok produkcji: 2000
moc: 136 PS
Mam do sprzedania ładnego i zadbanego Galanta sprowadzonego z Niemiec. Samochód odkupiony został z prywatnych rąk od PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA. Już na pierwszy rzut oka widać,ze właściciel bardzo dbał o niego.
Galant jest w 100% BEZWYPADKOWY, wszystkie szyby, szpary, zgrzewy tak jak wyszło z fabryki. Lakier bardzo ładnie się prezentuje bez rys, wgnieceń itp. Auto do końca garażowane, dzięki czemu nie posiada ognisk korozji. Autentyczny przebieg potwierdzony fakturami z przeglądów TÜV. Posiada świeży przegląd niemiecki ważny do marca 2013r. Co oznacza,ze jest w bardzo dobrej kondycji technicznej. Do samochodu dołączam kompletną dokumentację oraz 3 oryginalne kluczyki. Na chwilę obecną można się nim poruszać posiada ważne OC i tablice. Zapraszam na jazdę próbną na pewno się Państwo nie zawiodą. Więcej informacji udzielę pod nr.. |
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 13-10-2011, 21:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 13-10-2011, 12:33
|
|
|
Bardzo solidnie...ale za mało zdjęć żeby cokolwiek więcej powiedzieć..jak masz blisko to podjedź..obejrzyj..zrób fotki i wrzuć.. |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
wacky
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 13-10-2011, 20:54
|
|
|
rozmawiałem, wstępnie jestem umówiony na oglądanie.
i z tego miejsca pozdrawiam właściciela, który zdaje się śledzić to forum. |
|
|
|
 |
Przemulek
Forumowicz

Auto: Galant 2000r 2.0 (100KW)
|
Wysłany: 15-10-2011, 19:52 [EAx 97-04] Galant 2.0, 2000r, sedan, ciemnozielony, Zduńska
|
|
|
Wacky mam nadzieje że się nie obrazisz ale kupiłem to auto. Generalnie tak:
nadkola były robione ale byłem z lakiernikiem i po mierniku wydaje się że auto było naprawdę dobrze zrobione, norma na mierniku to 100 a było od 130 do 170 max, także bez lipy.
Muszę jednak powiedzieć że mimo złym opiniom o Zduńskiej Woli ja jestem zadowolony ze sprzedawcy i ogólnie z auta. Wszystko co opisał sprzedawca na aukcji zgadzało się w 100%.
Tylko coś mi puka w lewym przednim kole. Jak złapie rytm to puka ze 4-6sek no-stop i przestaje. Przeważnie jak zwalniam ale jak przyspieszam też to się dzieje. Niezależnie czy skręcam czy nie, czy jadę wolno czy szybko, na jazdach testowych nic się nie działo, na przeglądzie amorki i zawieszenie ok 75% tył, a 70 przód. Może to klocek hamulcowy bije w tarczę?? Gdyby ktoś wiedział co to, to proszę na pw gdyż to nie jest dział od tych spraw.
Pan który sprzedawał mi galanta, sprowadza auta i proponuję komuś kto chcę kupić Gala, zadzwonić gdyż myślę że moglibyśmy w Łódzkim trafić na uczciwego sprzedawcę, oczywiście wszystko okaże się w ,,praniu". Podobno gość ma mieć coś ciekawego niedługo. |
|
|
|
 |
wacky
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 15-10-2011, 20:25
|
|
|
dziś się nie wyrobiłem, miałem jutro dzwonić i się przejechać..
no ale trudno, już nie jedno auto przespałem
daj proszę znać na PW jak się auto sprawuje i czy wychodzą jakieś kwiatki, bo właśnie w rozmowie telefonicznej sprzedający mówił, że na dniach przywiezie jakiegoś sporta itp.. |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 16-10-2011, 12:50
|
|
|
przemulek napisał/a: | ale kupiłem to auto |
Załóż temat w "Nasze miśki" i opisuj w miare skrupulatnie, chociaż na samym początku...szerokości i zadowolenia... |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
|
|