Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spox_2 się żeni - Robimy Miśkową eskortę
Autor Wiadomość
odius 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5W 2,5 V6 2000r + LPG
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 09-08-2012, 22:44   Spox_2 się żeni - Robimy Miśkową eskortę

Jak w temacie. Spox_2 postanowił popełnić MAŁŻEŃSTWO. Partnerkę ma zacną więc chłopa trochę mniej szkoda ;) .

A na poważnie to na którymś spocie stwierdziliśmy, że robimy eskortę. No i nasz mod świętokrzyski, jaśnie nam panujący obyjaknajdłużej ;) , odświeżył temat, który de facto ochoczo podjęliśmy. Spox_2 zbierał się żeby samemu to wyskrobać ale sam nie tak dawno się żeniłem więc pamiętam, że czasu jest bardzo mało i nie do wszystkiego ma się głowę wtedy.

DLATEGO:
Chciałbym zaprosić w imieniu Spox_2 (Szymona i Anety) wszystkich chętnych do Eskorty Mitsumaniakowej w dniu ich ślubu, który odbędzie się 25.08.2012r, w Kościele pod wezwaniem Podwyższenia Świętego Krzyża przy ulicy 1 Maja 57 w Kielcach o godzinie 18:00.

Link do mapki: http://goo.gl/maps/zrKzP

Myślę, że o godzinie 17:00 trzeba by się zebrać pod mieszkaniem Pary Młodej które znajduje się przy ulicy Wiśniowej, czyli tu:

http://goo.gl/maps/SXeLQ

Jest tam kawałek parkingu więc spokojnie się pomieścimy.

Pozwolę sobie otworzyć listę chętnych, zarówno forumowiczów jak i znajomych którzy niestety nie są jeszcze na forum.

1. meydey000
2. odius
3. kamir (myślę, że nie odmówi ;) )
4. Piotrek W (z poza forum)
5. Kryspian (usunięty :?: :?: :?: )
6. Spooky
7. ...

ciiii.... .
Ostatnio zmieniony przez meydey000 11-08-2012, 10:37, w całości zmieniany 1 raz  

kamir 
Mitsumaniak
TK

Auto: Carisma GLX 1.8 SOHC+LPG '96r
Wysłany: 10-08-2012, 19:09   

odius, Oczywiście, że obecny :D

1. meydey000
2. odius
3. kamir
5. Kryspian (usunięty )
6. Spooky
7. ...

Pozdrawiam
Kamir

tpodsiadlo 
Forumowicz

Auto: Galant V 2.0 V6-24 a/t
Wysłany: 11-08-2012, 10:25   

no coz. na takiego "spota" chetnie sie wybiore... chociaz fakt, ze z ekipa swietokrzyska jakos nie mam kontaktu, to jest okazja sie poznac i pogadac chwile, nawet w tak smutnych okolicznosciach jak zakonczenie kariery kawalerskiej...
tak wiec, jesli nie ma nikt nic przeciwko dopisuje sie na koncu...

1. meydey000
2. odius
3. kamir (myślę, że nie odmówi )
5. Kryspian (usunięty )
6. Spooky
7. tpodsiadlo
8. ...

odius 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-08-2012, 19:46   

tpodsiadlo, super :) gdybyś potrzebował kontaktu telefonicznego to daj znać na PW

Spox_2 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6 24V EA5W
Wysłany: 14-08-2012, 21:10   

Witajcie Panowie ;)

Serdeczne Bóg zapłać Odiusowi za utworzenie tego szlachetnego tematu :mrgreen:

Skoro była mowa o spocie to zaproponuję opcję nie do odrzucenia :roll:

Panowie, jako że jesteśmy Mitsumaniakową rodziną to pragnę zaprosić każdego chętnego do nas na wesele. Opcja dobra ponieważ domyślnie miało być 180 osób, a będzie 120.
Nie płacimy od osoby wiec tylko się cieszyć.

Z mojej strony rodzina dała absolutnie ciała i będzie ich + - ze znajomymi łącznie 20 osób. Czyli mało.

W obecnych czasach ciężko wystosować czas na spot a tutaj nadarza się super okazja + alkohol (kto prowadzi to prowadzi)+ impreza

Tak jak pisałem, to jeżeli jest ktoś odważny i nie boi się świata to zapraszamy. Dopiero w piątek jadę zamawiać kurczaki wiec jeszcze nic straconego.

Chciałbym ujrzeć te same twarze co na spotach, czyli Meydeya z Marzenką, Odiusa, Kamira z żonką , Adasia + nowe nieznane ;)

Zrobimy specjalny sektor dla MM tak aby każdy siedział obok siebie.

Dla mnie najważniejsza jest obecność danych osób a nie ich pieniądzę/prezenty.
Także jakby ktoś miał nie przyjść ponieważ pomyśli sobie "Nie mam kasy to nie idę, a chcę..." to niech nie zwraca na to kompletnie uwagi.

Wesele robi się raz (ponoć :P ) i chciałbym aby było na nim grono rodzinne, najbliżsi znajomi oraz Mitsumaniacy!

Serdecznie was zapraszamy i liczę że będziecie ;)

Kto się skusi ?
Robić listę abym wiedział ile kupić kurczaków ;p
A tak z innej beczki koszt jednego całego kurczaka to 6,30 zł wiec groszowe sprawy :P

koliber124 
Mitsumaniak
Mod regionu radom

Auto: Misio Galant 2.5 V6 99r spedit
Wysłany: 15-08-2012, 15:10   

Spox_2 czytając powyższe poczułem się zaproszony, aczkolwiek rady przybyć nie dam. Pozostaje mi jedynie życzyć Ci dużo..........zdrowia :mrgreen:
Jako parze - szczęścia. Z racji mojego już myślę długiego stażu małżeńskiego pozwolisz, że obdaruję Cię skromnym prezentem drogą elektroniczną, który zobaczysz poniżej:
INSTRUKCJA OBSŁUGI ŻONY

INFORMACJA OGÓLNA
Żona- osoba przeważnie płci żeńskiej, mieszkająca razem z mężem i według pewnych źródeł notorycznie utrudniająca mu życie.
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE
*częste działania chaotyczno- histeryczne
*łzawe reakcje mające charakter obronny bądź napastliwy
*niemoc seksualna na widok męża
DODATKOWE WYPOSAŻENIE
Podczas nabycia żony w komplecie otrzymujemy teściową. Dla bezpieczeństwa i spokoju radzimy teściową umieścić osobno, najlepiej jak najdalej od domu (sugerujemy inne miasto, a nawet drugi koniec Polski).
UŻYCIE
Żonę można używać różnorodnie i zależy to od naszej wyobraźni (np.: w niektórych plemieniach afrykańskich żony wykorzystywano w polowaniach- do wywabiania krokodyli z wody).
Panuje fałszywe przekonanie, że można używać żonę jako tanią siłę roboczą: w domu, ogrodzie i na polu. Badania wykazały, że taka siła kosztuje nas fortunę, zdrowie, a nierzadko i życie.
TECHNIKA BEZPIECZEŃSTWA
Jeśli spotka nas nieuzasadniona czułość i pieszczotliwość ze strony żony, należy mieć się na baczności. Świadczy to o tym, że żona pragnie nas wykorzystać lub, co gorsza, ma coś do ukrycia. Wykorzysta męża nie tak, jakby tego chciał, ale do uzupełnienia swojej garderoby, biżuterii itp.
W przypadku histerii żony, należy oddalić się na bezpieczną odległość (nie próbować naprawiać!- jest to niebezpieczne). Po upływie doby żona ulega samo-naprawie i możemy wrócić do domu.
OPAKOWANIE
Powłoka żony nie mówi nam nic o jej zawartości i umiejętnościach, a nawet może wprowadzać w błąd. Niestety, zawartość poznajemy dopiero po nabyciu i nie możemy nic na to poradzić. Atrakcyjna powłoka może jednak bardzo cieszyć.
ZUŻYCIE
Następuje natychmiast po zawarciu związku i prowadzi do zaskakującej metamorfozy:
PRZED ŚLUBEM PO ŚLUBIE (ŻONA)
Pachnie jak kwiatuszek parzy jak pokrzywa
Ćwierka ja wróbelek kracze jak wrona
Urocz żabka wstrętna rapucha
Kusi nie musi
Obiecuje maltretuje
Budzi pożądanie budzi do roboty
Niezwykle pociąga wyciąga pieniądze
Robi oczko podbija ślepia
Pokazuje ząbki szczerzy kły
Daje buzi wali po pyski
Skarb skarbonka
SERWIS
Nie umiemy podpowiedzieć, gdzie i jak naprawić żonę. Nie polecamy także korzystania z usług fachowców takich jak: listonosz lub kominiarz. Niestety wymiana żony nie gwarantuje, że uzyskamy lepszy model.
Z powyższą instrukcją powinien zapoznać się każdy kawaler lub żonaty, aby mógł rozważyć czy posiadanie żony (ewentualnie nabycie) jest mu rzeczywiście niezbędne do szczęścia.

INSTRUKCJE OPRAWIĆ W RAMKE I ZAWIESIĆ W GARAŻU!!!
Pozdrawiam :mrgreen:

odius 
Mitsumaniak

Wysłany: 19-08-2012, 21:43   

Zgodnie z rozmową telefoniczną na mnie możesz liczyć.

Lista Mitsumaniaków na wesele
1. Odius z Żonką Agnieszką,
2. meydey000 z Marzeną,
3. ...
Ostatnio zmieniony przez meydey000 20-08-2012, 00:01, w całości zmieniany 3 razy  

kamir 
Mitsumaniak
TK

Auto: Carisma GLX 1.8 SOHC+LPG '96r
Wysłany: 19-08-2012, 22:33   

2. meydey000 z Marzeną,
3. kamir z Magdą,
4. ...

Pozdrawiam
Kamir

Ostatnio zmieniony przez meydey000 20-08-2012, 00:00, w całości zmieniany 1 raz  

odius 
Mitsumaniak

Wysłany: 22-08-2012, 22:06   

Lista się rozrasta:

2. meydey000 z Marzeną,
3. kamir z Magdą,
4. Kryspian z Martyną

Dla Ludzi którzy będą na eskorcie, zmiana planów. Spotykamy się o 16:30 na osiedlu Barwinek blok nr 14

http://goo.gl/maps/y98Cg

Stąd eskortujemy Pana Młodego do pierwotnej lokalizacji spotkania na ulicy Wiśniowej. Kto już nie chce kombinować niech przyjedzie na Wiśniową. Tam zgarniamy Młodą i pod kościół.

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Wysłany: 25-08-2012, 10:17   

końcowe odliczanie... 6 godzin

ktoś jeszcze się pisze?

odius 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-08-2012, 19:10   

No i po wszystkiemu ;) Było ekstra i niech żałuje każdy kto nie przybył. Eskorta moim zdaniem wypadła super ale niech się wypowie sam eskortowany. Dajmy mu chwile niech dojdzie do siebie ;) . Weselicho też ekstra. Wkrótce zdjęcia i pewnie filmik :)

Spox_2 
Forumowicz

Wysłany: 27-08-2012, 22:31   

odius napisał/a:
No i po wszystkiemu ;) Było ekstra i niech żałuje każdy kto nie przybył. Eskorta moim zdaniem wypadła super ale niech się wypowie sam eskortowany. Dajmy mu chwile niech dojdzie do siebie ;) . Weselicho też ekstra. Wkrótce zdjęcia i pewnie filmik :)

Serdeczne Bóg zapłać za obecność ;)

Filmiki z Zdjęcia będą.

edit
Ostatnio zmieniony przez mkm 27-08-2012, 23:20, w całości zmieniany 1 raz  

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 27-08-2012, 23:21   

Spox_2, chyba pomyliłeś fora.
Sugeruję zmianę nazwy katalogu, tak, aby nie były kojarzone z klubem Mitsumaniaki.

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Wysłany: 28-08-2012, 00:55   

dzięki mkm, za edit.
simon słownictwo!!!

a tak prawdę mówiąc to było super. szkoda że ozdoby odpadły podczas pościgu za wami po kielcach :mrgreen:

Spox_2 
Forumowicz

Wysłany: 28-08-2012, 12:33   

mkm napisał/a:
Spox_2, chyba pomyliłeś fora.
Sugeruję zmianę nazwy katalogu, tak, aby nie były kojarzone z klubem Mitsumaniaki.

Emocje wzięły górę :twisted:

To był jeden z prezentów, przejażdżka Evo po drodze z prawdziwego zdarzenia.

Niech mi nikt nie mówi że nie wcisnąłby pedała do podłogi w takiej maszynie ;)

Myślę że pod koniec tygodnia będzie już profesjonalne nagranie z parkingu koło kościoła...

Postaramy się jeszcze nagrać czołówkę z grupą scyZZor w Lancerach Evo. Jak wyjdzie, zobaczymy.

Ps.
meydey000, za duże emocje ;) . Jeździłem wcześniej w tym Evo jako pasażer i nie było takich wrażeń. Za kierownicą całkowicie inna zabawa i wrażenia.

Z maski zleciała(zerwało ją) nam jedna ozdoba :P

Odpowiedz do tematu