|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spox_2 się żeni - Robimy Miśkową eskortę |
Autor |
Wiadomość |
odius
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5W 2,5 V6 2000r + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-08-2012, 22:44 Spox_2 się żeni - Robimy Miśkową eskortę
|
|
|
Jak w temacie. Spox_2 postanowił popełnić MAŁŻEŃSTWO. Partnerkę ma zacną więc chłopa trochę mniej szkoda .
A na poważnie to na którymś spocie stwierdziliśmy, że robimy eskortę. No i nasz mod świętokrzyski, jaśnie nam panujący obyjaknajdłużej , odświeżył temat, który de facto ochoczo podjęliśmy. Spox_2 zbierał się żeby samemu to wyskrobać ale sam nie tak dawno się żeniłem więc pamiętam, że czasu jest bardzo mało i nie do wszystkiego ma się głowę wtedy.
DLATEGO:
Chciałbym zaprosić w imieniu Spox_2 (Szymona i Anety) wszystkich chętnych do Eskorty Mitsumaniakowej w dniu ich ślubu, który odbędzie się 25.08.2012r, w Kościele pod wezwaniem Podwyższenia Świętego Krzyża przy ulicy 1 Maja 57 w Kielcach o godzinie 18:00.
Link do mapki: http://goo.gl/maps/zrKzP
Myślę, że o godzinie 17:00 trzeba by się zebrać pod mieszkaniem Pary Młodej które znajduje się przy ulicy Wiśniowej, czyli tu:
http://goo.gl/maps/SXeLQ
Jest tam kawałek parkingu więc spokojnie się pomieścimy.
Pozwolę sobie otworzyć listę chętnych, zarówno forumowiczów jak i znajomych którzy niestety nie są jeszcze na forum.
1. meydey000
2. odius
3. kamir (myślę, że nie odmówi )
4. Piotrek W (z poza forum)
5. Kryspian (usunięty )
6. Spooky
7. ...
ciiii.... . |
_________________ Ten się nie myli, kto nic nie robi!
Odiusomiś
 |
Ostatnio zmieniony przez meydey000 11-08-2012, 10:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kamir
Mitsumaniak TK

Auto: Carisma GLX 1.8 SOHC+LPG '96r
|
Wysłany: 10-08-2012, 19:09
|
|
|
odius, Oczywiście, że obecny
1. meydey000
2. odius
3. kamir
5. Kryspian (usunięty )
6. Spooky
7. ...
|
|
|
|
 |
tpodsiadlo
Forumowicz

Auto: Galant V 2.0 V6-24 a/t
|
Wysłany: 11-08-2012, 10:25
|
|
|
no coz. na takiego "spota" chetnie sie wybiore... chociaz fakt, ze z ekipa swietokrzyska jakos nie mam kontaktu, to jest okazja sie poznac i pogadac chwile, nawet w tak smutnych okolicznosciach jak zakonczenie kariery kawalerskiej...
tak wiec, jesli nie ma nikt nic przeciwko dopisuje sie na koncu...
1. meydey000
2. odius
3. kamir (myślę, że nie odmówi )
5. Kryspian (usunięty )
6. Spooky
7. tpodsiadlo
8. ... |
_________________ To nic ze mam stare auto. czesci do niego sa tak drogie jak do nowych
========================= |
|
|
|
 |
odius
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-08-2012, 19:46
|
|
|
tpodsiadlo, super gdybyś potrzebował kontaktu telefonicznego to daj znać na PW |
Odiusomiś
 |
|
|
|
 |
Spox_2
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 24V EA5W
|
Wysłany: 14-08-2012, 21:10
|
|
|
Witajcie Panowie
Serdeczne Bóg zapłać Odiusowi za utworzenie tego szlachetnego tematu
Skoro była mowa o spocie to zaproponuję opcję nie do odrzucenia
Panowie, jako że jesteśmy Mitsumaniakową rodziną to pragnę zaprosić każdego chętnego do nas na wesele. Opcja dobra ponieważ domyślnie miało być 180 osób, a będzie 120.
Nie płacimy od osoby wiec tylko się cieszyć.
Z mojej strony rodzina dała absolutnie ciała i będzie ich + - ze znajomymi łącznie 20 osób. Czyli mało.
W obecnych czasach ciężko wystosować czas na spot a tutaj nadarza się super okazja + alkohol (kto prowadzi to prowadzi)+ impreza
Tak jak pisałem, to jeżeli jest ktoś odważny i nie boi się świata to zapraszamy. Dopiero w piątek jadę zamawiać kurczaki wiec jeszcze nic straconego.
Chciałbym ujrzeć te same twarze co na spotach, czyli Meydeya z Marzenką, Odiusa, Kamira z żonką , Adasia + nowe nieznane
Zrobimy specjalny sektor dla MM tak aby każdy siedział obok siebie.
Dla mnie najważniejsza jest obecność danych osób a nie ich pieniądzę/prezenty.
Także jakby ktoś miał nie przyjść ponieważ pomyśli sobie "Nie mam kasy to nie idę, a chcę..." to niech nie zwraca na to kompletnie uwagi.
Wesele robi się raz (ponoć ) i chciałbym aby było na nim grono rodzinne, najbliżsi znajomi oraz Mitsumaniacy!
Serdecznie was zapraszamy i liczę że będziecie
Kto się skusi ?
Robić listę abym wiedział ile kupić kurczaków ;p
A tak z innej beczki koszt jednego całego kurczaka to 6,30 zł wiec groszowe sprawy |
|
|
|
 |
koliber124
Mitsumaniak Mod regionu radom

Auto: Misio Galant 2.5 V6 99r spedit
|
Wysłany: 15-08-2012, 15:10
|
|
|
Spox_2 czytając powyższe poczułem się zaproszony, aczkolwiek rady przybyć nie dam. Pozostaje mi jedynie życzyć Ci dużo..........zdrowia
Jako parze - szczęścia. Z racji mojego już myślę długiego stażu małżeńskiego pozwolisz, że obdaruję Cię skromnym prezentem drogą elektroniczną, który zobaczysz poniżej:
INSTRUKCJA OBSŁUGI ŻONY
INFORMACJA OGÓLNA
Żona- osoba przeważnie płci żeńskiej, mieszkająca razem z mężem i według pewnych źródeł notorycznie utrudniająca mu życie.
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE
*częste działania chaotyczno- histeryczne
*łzawe reakcje mające charakter obronny bądź napastliwy
*niemoc seksualna na widok męża
DODATKOWE WYPOSAŻENIE
Podczas nabycia żony w komplecie otrzymujemy teściową. Dla bezpieczeństwa i spokoju radzimy teściową umieścić osobno, najlepiej jak najdalej od domu (sugerujemy inne miasto, a nawet drugi koniec Polski).
UŻYCIE
Żonę można używać różnorodnie i zależy to od naszej wyobraźni (np.: w niektórych plemieniach afrykańskich żony wykorzystywano w polowaniach- do wywabiania krokodyli z wody).
Panuje fałszywe przekonanie, że można używać żonę jako tanią siłę roboczą: w domu, ogrodzie i na polu. Badania wykazały, że taka siła kosztuje nas fortunę, zdrowie, a nierzadko i życie.
TECHNIKA BEZPIECZEŃSTWA
Jeśli spotka nas nieuzasadniona czułość i pieszczotliwość ze strony żony, należy mieć się na baczności. Świadczy to o tym, że żona pragnie nas wykorzystać lub, co gorsza, ma coś do ukrycia. Wykorzysta męża nie tak, jakby tego chciał, ale do uzupełnienia swojej garderoby, biżuterii itp.
W przypadku histerii żony, należy oddalić się na bezpieczną odległość (nie próbować naprawiać!- jest to niebezpieczne). Po upływie doby żona ulega samo-naprawie i możemy wrócić do domu.
OPAKOWANIE
Powłoka żony nie mówi nam nic o jej zawartości i umiejętnościach, a nawet może wprowadzać w błąd. Niestety, zawartość poznajemy dopiero po nabyciu i nie możemy nic na to poradzić. Atrakcyjna powłoka może jednak bardzo cieszyć.
ZUŻYCIE
Następuje natychmiast po zawarciu związku i prowadzi do zaskakującej metamorfozy:
PRZED ŚLUBEM PO ŚLUBIE (ŻONA)
Pachnie jak kwiatuszek parzy jak pokrzywa
Ćwierka ja wróbelek kracze jak wrona
Urocz żabka wstrętna rapucha
Kusi nie musi
Obiecuje maltretuje
Budzi pożądanie budzi do roboty
Niezwykle pociąga wyciąga pieniądze
Robi oczko podbija ślepia
Pokazuje ząbki szczerzy kły
Daje buzi wali po pyski
Skarb skarbonka
SERWIS
Nie umiemy podpowiedzieć, gdzie i jak naprawić żonę. Nie polecamy także korzystania z usług fachowców takich jak: listonosz lub kominiarz. Niestety wymiana żony nie gwarantuje, że uzyskamy lepszy model.
Z powyższą instrukcją powinien zapoznać się każdy kawaler lub żonaty, aby mógł rozważyć czy posiadanie żony (ewentualnie nabycie) jest mu rzeczywiście niezbędne do szczęścia.
INSTRUKCJE OPRAWIĆ W RAMKE I ZAWIESIĆ W GARAŻU!!!
Pozdrawiam |
_________________ ...moc jest w grupie...
 |
|
|
|
 |
odius
Mitsumaniak

|
Wysłany: 19-08-2012, 21:43
|
|
|
Zgodnie z rozmową telefoniczną na mnie możesz liczyć.
Lista Mitsumaniaków na wesele
1. Odius z Żonką Agnieszką,
2. meydey000 z Marzeną,
3. ... |
Odiusomiś
 |
Ostatnio zmieniony przez meydey000 20-08-2012, 00:01, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
kamir
Mitsumaniak TK

Auto: Carisma GLX 1.8 SOHC+LPG '96r
|
Wysłany: 19-08-2012, 22:33
|
|
|
2. meydey000 z Marzeną,
3. kamir z Magdą,
4. ... |
Ostatnio zmieniony przez meydey000 20-08-2012, 00:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
odius
Mitsumaniak

|
Wysłany: 22-08-2012, 22:06
|
|
|
Lista się rozrasta:
2. meydey000 z Marzeną,
3. kamir z Magdą,
4. Kryspian z Martyną
Dla Ludzi którzy będą na eskorcie, zmiana planów. Spotykamy się o 16:30 na osiedlu Barwinek blok nr 14
http://goo.gl/maps/y98Cg
Stąd eskortujemy Pana Młodego do pierwotnej lokalizacji spotkania na ulicy Wiśniowej. Kto już nie chce kombinować niech przyjedzie na Wiśniową. Tam zgarniamy Młodą i pod kościół. |
Odiusomiś
 |
|
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 588 Skąd: TSK Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 25-08-2012, 10:17
|
|
|
końcowe odliczanie... 6 godzin
ktoś jeszcze się pisze? |
_________________ jest ryzyko-jest zabawa |
|
|
|
 |
odius
Mitsumaniak

|
Wysłany: 26-08-2012, 19:10
|
|
|
No i po wszystkiemu Było ekstra i niech żałuje każdy kto nie przybył. Eskorta moim zdaniem wypadła super ale niech się wypowie sam eskortowany. Dajmy mu chwile niech dojdzie do siebie . Weselicho też ekstra. Wkrótce zdjęcia i pewnie filmik |
Odiusomiś
 |
|
|
|
 |
Spox_2
Forumowicz
|
Wysłany: 27-08-2012, 22:31
|
|
|
odius napisał/a: | No i po wszystkiemu Było ekstra i niech żałuje każdy kto nie przybył. Eskorta moim zdaniem wypadła super ale niech się wypowie sam eskortowany. Dajmy mu chwile niech dojdzie do siebie . Weselicho też ekstra. Wkrótce zdjęcia i pewnie filmik |
Serdeczne Bóg zapłać za obecność
Filmiki z Zdjęcia będą.
edit |
Ostatnio zmieniony przez mkm 27-08-2012, 23:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 27-08-2012, 23:21
|
|
|
Spox_2, chyba pomyliłeś fora.
Sugeruję zmianę nazwy katalogu, tak, aby nie były kojarzone z klubem Mitsumaniaki. |
|
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 588 Skąd: TSK Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 28-08-2012, 00:55
|
|
|
dzięki mkm, za edit.
simon słownictwo!!!
a tak prawdę mówiąc to było super. szkoda że ozdoby odpadły podczas pościgu za wami po kielcach |
_________________ jest ryzyko-jest zabawa |
|
|
|
 |
Spox_2
Forumowicz
|
Wysłany: 28-08-2012, 12:33
|
|
|
mkm napisał/a: | Spox_2, chyba pomyliłeś fora.
Sugeruję zmianę nazwy katalogu, tak, aby nie były kojarzone z klubem Mitsumaniaki. |
Emocje wzięły górę
To był jeden z prezentów, przejażdżka Evo po drodze z prawdziwego zdarzenia.
Niech mi nikt nie mówi że nie wcisnąłby pedała do podłogi w takiej maszynie
Myślę że pod koniec tygodnia będzie już profesjonalne nagranie z parkingu koło kościoła...
Postaramy się jeszcze nagrać czołówkę z grupą scyZZor w Lancerach Evo. Jak wyjdzie, zobaczymy.
Ps.
meydey000, za duże emocje . Jeździłem wcześniej w tym Evo jako pasażer i nie było takich wrażeń. Za kierownicą całkowicie inna zabawa i wrażenia.
Z maski zleciała(zerwało ją) nam jedna ozdoba |
|
|
|
 |
|
|