Tuning optyczny Lancera IV |
Autor |
Wiadomość |
aniol_jojo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 07:09 Tuning optyczny Lancera IV
|
|
|
Witajcie!
Macie może jakiś pomysł skad można wyczarowac jakieś zderzaki i tegu typu rzeczy typowo tuningowe do Lancera z 91r? wszedzie gdzie szukałem, pytałem dzwoniłem zawsze 1 odpowiedz "przykro nam nie mamy" a jesli pytałem o import to sie dziwnie na mnie patrzyli i od razu nic z tego... Może wiecie od jakiego innego samoch. można podpasowac lub gdzie coś takiego kupić?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
West
Mitsumaniak Mitsubishi forever!

Auto: Mitsubishi Grandis 2.4, 2005r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Paź 2006 Posty: 195 Skąd: Gryfów Śląski
|
Wysłany: 14-01-2007, 10:23
|
|
|
Witam. Cieniutko z tym. Mam Lancera 1.5 12V z 90 i praktycznie nie licz na to że uda Ci się dostać te zrerzaki (Ja szukam już ponad rok). Ale nie łam się jest coś lepszego! Niedaleko Zgorzelca a dokładnie w Trójcy jest firma tuningowa robiąca kompletne ospojlerowanie. Niewiem gdzie mieszkasz ale może gdzieś niedaleko Ciebie też jest coś takiego. Bo z tego co słyszałem to zajefajnie robią.
A jeszcze, jak będziesz się pytął o zderzak przód to pytaj o Colta z tego rocznika (Inaczej patrzą).
O dopasowaniu z innego mi się nic nie obiło ale i tak jak byś udał się do firmy to "mówisz i masz" A oni tu przytną tm odetną , tu przykleją itd...
Popatrz też tutaj http://iis.elblag.pl/~iis6941/lancer/lancer_colt/ co do pomysłu.
"I mie wierz w cuda - licz na nie"
Pozdrawiam. |
_________________ Był Lancer, był Galant jest Grandis
 |
|
|
|
 |
aniol_jojo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 12:44
|
|
|
West napisał/a: | Niedaleko Zgorzelca a dokładnie w Trójcy jest firma tuningowa robiąca kompletne ospojlerowanie. | hehe no to jakies hmm 50 km ode mnie a z czego robia z tworzywa czy przerabiaja oryginalne zderzaki? bo z tego co dałes linka to tam raczej dokladki zderzaka sa a mnie raczej calkowicie nowe zderzaki interesuje pzoatym jush jakis tam projekt w glowie mi sie urodzil tak ze kce taki jaki sobie wymyslilem a nie jakis z dokladek.. bo myslalem tez o tym... a mniej wiecej orientujesz sie w cenach jak sie trzeba nastawiac? |
|
|
|
 |
West

|
Wysłany: 14-01-2007, 13:31
|
|
|
Link do aut podałem tylko z chęci a Ty Misia i tak zrobisz jak zechcesz. Ja mam tylko wizję przodu nad zderzakiem.. ale moja wizja kosztuje .
Nie wiem z czego robią i nie wiem ile biorą; ale to ich strona z mapą(jak dojechać), telami i gg.: http://zgorzelec.info/ind...ecode=zg&id=609
Tak, że "dziel i rządź"
Pozdrawiam. I życzę wielu pięknych wizji oraz ich szybkich realizacji. |
 |
|
|
|
 |
aniol_jojo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 15:19
|
|
|
Cytat: | Tak, że "dziel i rządź" | hehe dyieki wielkie i hm.. do zobaczenia na drodze Misiek RuleZ:D |
|
|
|
 |
West

|
Wysłany: 14-01-2007, 15:39
|
|
|
A tak ps. z innej beczki: nie wiesz gdzie dostane do Lancera 1.5 GLXi z 1990 roku białe kierunkowskazy, albo kogoś lub jakąś firmę gdzie mogę się spytać??
Sorki ale wszystkich o to pytam.
Pozdrawiam. |
 |
|
|
|
 |
aniol_jojo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 15:45
|
|
|
nie wiem.. sam sie nad tym zastanawialem i w sumie nawet nie wiem czy w ogole sa i czy mozna gdziekolwiek to kupic ( |
|
|
|
 |
West

|
Wysłany: 14-01-2007, 15:57
|
|
|
Są 100% w roczniku 92 już fabrycznie były wkładane. Ale też ich rok szukam i "lipa".
Dzięki. |
 |
|
|
|
 |
Mithrill
Mitsumaniak Łukasz

Auto: Lancer 1.6 16V (C66A)
|
Wysłany: 17-05-2010, 00:10
|
|
|
Mam wizję, ale mam problem z częściami. Czyli norma (na szczęście białe kierunki mam fabryczne). Przydałby się np. spojler na tylną klapę... taki, jak w modelu GTI. Znajduję jedynie takie, jakie ma West. I od razu do Ciebie pytanko. Zamieszczałeś zdjęcia swojego Lancera? Chciałbym się przyjrzeć temu spojlerowi - jak komponuje się z resztą nadwozia itd. Gdybyś mógł, to wrzuć proszę jakieś "poglądowe" fotki.
Mój Misiek niebawem będzie wyglądał tak ( mniej więcej ) :
Nie chcę przedobrzyć, pójdę raczej w stronę prostoty. Czeka nas nieco pracy z blacharką, będzie trochę prostowania - przedni zderzak krzywo wisi po "spotkaniu" z psem. Felgi będą oczywiście nieco mniejsze.
Jeżeli macie jakieś rady, to chętnie poczytam. |
|
|
|
 |
|