Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Tuning optyczny Lancera IV
Autor Wiadomość
aniol_jojo
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2007, 07:09   Tuning optyczny Lancera IV

Witajcie!
Macie może jakiś pomysł skad można wyczarowac jakieś zderzaki i tegu typu rzeczy typowo tuningowe do Lancera z 91r? wszedzie gdzie szukałem, pytałem dzwoniłem zawsze 1 odpowiedz "przykro nam nie mamy" :( a jesli pytałem o import to sie dziwnie na mnie patrzyli i od razu nic z tego... :twisted: Może wiecie od jakiego innego samoch. można podpasowac lub gdzie coś takiego kupić?
Pozdrawiam :)

West 
Mitsumaniak
Mitsubishi forever!

Auto: Mitsubishi Grandis 2.4, 2005r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-01-2007, 10:23   

Witam. Cieniutko z tym. Mam Lancera 1.5 12V z 90 i praktycznie nie licz na to że uda Ci się dostać te zrerzaki (Ja szukam już ponad rok). Ale nie łam się jest coś lepszego! Niedaleko Zgorzelca a dokładnie w Trójcy jest firma tuningowa robiąca kompletne ospojlerowanie. Niewiem gdzie mieszkasz ale może gdzieś niedaleko Ciebie też jest coś takiego. Bo z tego co słyszałem to zajefajnie robią.

A jeszcze, jak będziesz się pytął o zderzak przód to pytaj o Colta z tego rocznika (Inaczej patrzą).

O dopasowaniu z innego mi się nic nie obiło ale i tak jak byś udał się do firmy to "mówisz i masz" A oni tu przytną tm odetną , tu przykleją itd... :D

Popatrz też tutaj http://iis.elblag.pl/~iis6941/lancer/lancer_colt/ co do pomysłu.

"I mie wierz w cuda - licz na nie" :D
Pozdrawiam.

aniol_jojo
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2007, 12:44   

West napisał/a:
Niedaleko Zgorzelca a dokładnie w Trójcy jest firma tuningowa robiąca kompletne ospojlerowanie.
hehe no to jakies hmm 50 km ode mnie :) a z czego robia z tworzywa czy przerabiaja oryginalne zderzaki? bo z tego co dałes linka to tam raczej dokladki zderzaka sa a mnie raczej calkowicie nowe zderzaki interesuje pzoatym jush jakis tam projekt w glowie mi sie urodzil ;) tak ze kce taki jaki sobie wymyslilem a nie jakis z dokladek.. bo myslalem tez o tym... a mniej wiecej orientujesz sie w cenach jak sie trzeba nastawiac?

West 
Mitsumaniak
Mitsubishi forever!

Wysłany: 14-01-2007, 13:31   

Link do aut podałem tylko z chęci a Ty Misia i tak zrobisz jak zechcesz. Ja mam tylko wizję przodu nad zderzakiem.. ale moja wizja kosztuje :) .

Nie wiem z czego robią i nie wiem ile biorą; ale to ich strona z mapą(jak dojechać), telami i gg.: http://zgorzelec.info/ind...ecode=zg&id=609

Tak, że "dziel i rządź"
Pozdrawiam. I życzę wielu pięknych wizji oraz ich szybkich realizacji. :wink:

aniol_jojo
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2007, 15:19   

Cytat:
Tak, że "dziel i rządź"
hehe dyieki wielkie :D i hm.. do zobaczenia na drodze ;) Misiek RuleZ:D

West 
Mitsumaniak
Mitsubishi forever!

Wysłany: 14-01-2007, 15:39   

A tak ps. z innej beczki: nie wiesz gdzie dostane do Lancera 1.5 GLXi z 1990 roku białe kierunkowskazy, albo kogoś lub jakąś firmę gdzie mogę się spytać??
Sorki ale wszystkich o to pytam. :)
Pozdrawiam.

aniol_jojo
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2007, 15:45   

nie wiem.. sam sie nad tym zastanawialem i w sumie nawet nie wiem czy w ogole sa i czy mozna gdziekolwiek to kupic :( (

West 
Mitsumaniak
Mitsubishi forever!

Wysłany: 14-01-2007, 15:57   

Są 100% w roczniku 92 już fabrycznie były wkładane. Ale też ich rok szukam i "lipa".
Dzięki.

Mithrill 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: Lancer 1.6 16V (C66A)
Wysłany: 17-05-2010, 00:10   

Mam wizję, ale mam problem z częściami. Czyli norma (na szczęście białe kierunki mam fabryczne). Przydałby się np. spojler na tylną klapę... taki, jak w modelu GTI. Znajduję jedynie takie, jakie ma West. I od razu do Ciebie pytanko. Zamieszczałeś zdjęcia swojego Lancera? Chciałbym się przyjrzeć temu spojlerowi - jak komponuje się z resztą nadwozia itd. Gdybyś mógł, to wrzuć proszę jakieś "poglądowe" fotki.

Mój Misiek niebawem będzie wyglądał tak ( mniej więcej :D ) :

Nie chcę przedobrzyć, pójdę raczej w stronę prostoty. Czeka nas nieco pracy z blacharką, będzie trochę prostowania - przedni zderzak krzywo wisi po "spotkaniu" z psem. Felgi będą oczywiście nieco mniejsze.

Jeżeli macie jakieś rady, to chętnie poczytam.

Odpowiedz do tematu