[XX-92]Colt C50 i starsze - Pompa oleju MITSUBISHI COLT 1.4 83r
Anonymous - 14-03-2007, 10:00 Temat postu: Pompa oleju MITSUBISHI COLT 1.4 83r Jestem nowym uzytkownikiem forum, wiec jesli robie cos nie tak to powiedzcie.
Mam problem ze swoja misią. Padła mi pompa olejowa i nie mogę jej nigdzie znaleźć. Jeśli ktoś posiada linki do stron, na których mógłbym znaleźć schemat budowy tego urządzenia lub jakieś sklepy gdzie mógłbym kupić nową pompę do tego modelu to bardzo proszę o odpisanie.
Mam dość słuchania, że takie złomy to powinny stać w muzeum. Chrońmy nasze maleństwa.
Wszystkim bardzo dziękuję
Edit by gregobu:
Litości. W nagłówku forum jest komunikat, by tematów w działach technicznych nie tytułować "Ratunku". Poza tym Caps Lock nie jest mile widziany, podobnie jest morze emotikonów. Ortografię wyedytowałem w całości.
Pozdrawiam
Bartek - 14-03-2007, 10:04
podaj oznaczenie silnika.....
[ Dodano: 14-03-2007, 10:05 ]
do serii 4G5 będzie trudno, ale 4g6 i 4g1 bez problemu dobierzesz
Hugo - 14-03-2007, 12:41
kamilorzech napisał/a: | Mam dość słuchania, że takie złomy to powinny stać w muzeum |
Cytat: | MITSUBISHI COLT turbo 1893r | Rzeczywiście niemłode to Twoje autko Popraw wpis w avatarze. Też jestem zdania, że wiek auta nie jest najważniejszy, nowe też się psują. Najważniejszy jest stan danego egzemplarza.
|
|
|