|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 21-03-2007, 01:52 |
Pompa oleju MITSUBISHI COLT 1.4 83r |
Autor |
Wiadomość |
kamilorzech [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 10:00 Pompa oleju MITSUBISHI COLT 1.4 83r
|
|
|
Jestem nowym uzytkownikiem forum, wiec jesli robie cos nie tak to powiedzcie.
Mam problem ze swoja misią. Padła mi pompa olejowa i nie mogę jej nigdzie znaleźć. Jeśli ktoś posiada linki do stron, na których mógłbym znaleźć schemat budowy tego urządzenia lub jakieś sklepy gdzie mógłbym kupić nową pompę do tego modelu to bardzo proszę o odpisanie.
Mam dość słuchania, że takie złomy to powinny stać w muzeum. Chrońmy nasze maleństwa.
Wszystkim bardzo dziękuję
Edit by gregobu:
Litości. W nagłówku forum jest komunikat, by tematów w działach technicznych nie tytułować "Ratunku". Poza tym Caps Lock nie jest mile widziany, podobnie jest morze emotikonów. Ortografię wyedytowałem w całości.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez 14-03-2007, 10:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6986 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 14-03-2007, 10:04
|
|
|
podaj oznaczenie silnika.....
[ Dodano: 14-03-2007, 10:05 ]
do serii 4G5 będzie trudno, ale 4g6 i 4g1 bez problemu dobierzesz |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 522 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21959 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 14-03-2007, 12:41
|
|
|
kamilorzech napisał/a: | Mam dość słuchania, że takie złomy to powinny stać w muzeum |
Cytat: | MITSUBISHI COLT turbo 1893r | Rzeczywiście niemłode to Twoje autko Popraw wpis w avatarze. Też jestem zdania, że wiek auta nie jest najważniejszy, nowe też się psują. Najważniejszy jest stan danego egzemplarza. |
|
|
|
 |
|
|