To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - strowanie przekażnikiem świateł pozycyjnych

Radek J - 15-02-2017, 15:26
Temat postu: strowanie przekażnikiem świateł pozycyjnych
Witam. w moim Pajero 2 3.5 brakło pozycyjnych i oświetlenia licznika.Doszedłem że brak sterowania z przełącznika zespolonego pod kierownicą .Mam pytanie czy przełącznik w manetce podaje + czy - na przekażnik?.Podejrzewam ,że podaje minus,jeśli tak jest to gdzie szukać masy od tego przełącznika.Pozdrawiam i proszę o odpowiedż :D
Norda - 29-03-2017, 20:40

Mam podobny problem z tym ze jest brak pozycyjnych i nie ma oświetlenia tylko na tablicy z nawiewem i wokół niej.

[ Dodano: 22-07-2017, 22:21 ]
Widzę że forum leży.

dariusz klusek - 11-11-2017, 22:41

tez szukałem pozycyjnych sterowanie jest masa te kabelki co wychodzą z dźwigienki kierunkow przekaźniki pod maska wyprowadziłem nowe przewody od wlacznika do masy sterowania przekaźnika i spoko
Peja92 - 05-01-2018, 07:59

Witam, możesz kolego podrzucić coś więcej na temat tego jak wyprowadzileś kable z przełącznika mam ten sam problem, wszystko działa kierunki, swiatła mijania i przełącznik długich lecz pozycyjnych brak. Jeszcze jeden problem dwie kostki wiszą koło bezpieczników ale nad pedałem gazu załącze fotke może wiecie gdzie je podpiąć może to ma coś z tym zwiazanego. Pozdrawiam
https://zapodaj.net/1678dab97c0f9.jpg.html

[ Dodano: 05-01-2018, 12:02 ]
I jeszcze jedno gdzie jest przekaźnik od świateł ? Pod maską czy koło bezpieczników ?