Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
strowanie przekażnikiem świateł pozycyjnych
Autor Wiadomość
Radek J 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 2 classic 3.5v6 1999
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-02-2017, 15:26   strowanie przekażnikiem świateł pozycyjnych

Witam. w moim Pajero 2 3.5 brakło pozycyjnych i oświetlenia licznika.Doszedłem że brak sterowania z przełącznika zespolonego pod kierownicą .Mam pytanie czy przełącznik w manetce podaje + czy - na przekażnik?.Podejrzewam ,że podaje minus,jeśli tak jest to gdzie szukać masy od tego przełącznika.Pozdrawiam i proszę o odpowiedż :D

Norda 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 2,5 1993
Wysłany: 29-03-2017, 20:40   

Mam podobny problem z tym ze jest brak pozycyjnych i nie ma oświetlenia tylko na tablicy z nawiewem i wokół niej.

[ Dodano: 22-07-2017, 22:21 ]
Widzę że forum leży.

dariusz klusek 
Nowy Forumowicz
dagos

Auto: pajero2
Wysłany: 11-11-2017, 22:41   

tez szukałem pozycyjnych sterowanie jest masa te kabelki co wychodzą z dźwigienki kierunkow przekaźniki pod maska wyprowadziłem nowe przewody od wlacznika do masy sterowania przekaźnika i spoko

Peja92 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 2
Wysłany: 05-01-2018, 07:59   

Witam, możesz kolego podrzucić coś więcej na temat tego jak wyprowadzileś kable z przełącznika mam ten sam problem, wszystko działa kierunki, swiatła mijania i przełącznik długich lecz pozycyjnych brak. Jeszcze jeden problem dwie kostki wiszą koło bezpieczników ale nad pedałem gazu załącze fotke może wiecie gdzie je podpiąć może to ma coś z tym zwiazanego. Pozdrawiam
https://zapodaj.net/1678dab97c0f9.jpg.html

[ Dodano: 05-01-2018, 12:02 ]
I jeszcze jedno gdzie jest przekaźnik od świateł ? Pod maską czy koło bezpieczników ?

Odpowiedz do tematu