Mazowieckie - Spawanie/klejenie plastikowych zderzaków w Warszawie?
bogor - 13-12-2017, 23:45 Temat postu: Spawanie/klejenie plastikowych zderzaków w Warszawie? Dobry wieczór wszystkim!
Już rok temu na myjni na Bielanach, podczas mycia podwozia, pracownicy myjni połamali mi przedni zderzak od Gala Avance'a :/
Tamtejszy szef załatwił jakiegoś fachowca, który szczerze powiedziawszy, niezbyt wzbudzał zaufanie. Niby pospawał ten zderzak, i chociaż nie wyglądało tak jak przed połamaniem, to przejeździłem w ten sposób aż rok do niedawna. Niestety, ostatnio na Orlenie zahaczyłem tym zderzakiem o wysoki krawężnik i już poszedł zupełnie, wygląda jak siedem nieszczęść teraz.
Zwracam się do Was z pomocą w znalezieniu fachowca, który solidnie, porządnie i ładnie pospawa mi ten zderzak, najlepiej, jakby przy okazji mógł go polakierować od razu.
Cena nie gra mniej ważną rolę niż jakość wykonania, aczkolwiek też bez przesady w drugą stronę.
Dziękuję z góry za wszelką pomoc!
Trzymajcie się![/b]
Paweł W. - 18-12-2017, 23:07
Witaj,
Gdzie naprawiałeś zderzak? Ja miałem do czynienia ze "spawaczem" z Łomianek, co prawda przy okazji "klejenia" halogenu. Tutaj spieprzyć nie było co, więc jestem zadowolony.
Jeśli sprawa nie jest "gardłowa", po świętach podjadę do Marek, tam widziałem reklamę.
Pozdrawiam,
Paweł.
|
|
|