|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spawanie/klejenie plastikowych zderzaków w Warszawie? |
Autor |
Wiadomość |
bogor
Nowy Forumowicz

Auto: Galant VIII 2,5V6 (6A13) 2000r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2017, 23:45 Spawanie/klejenie plastikowych zderzaków w Warszawie?
|
|
|
Dobry wieczór wszystkim!
Już rok temu na myjni na Bielanach, podczas mycia podwozia, pracownicy myjni połamali mi przedni zderzak od Gala Avance'a :/
Tamtejszy szef załatwił jakiegoś fachowca, który szczerze powiedziawszy, niezbyt wzbudzał zaufanie. Niby pospawał ten zderzak, i chociaż nie wyglądało tak jak przed połamaniem, to przejeździłem w ten sposób aż rok do niedawna. Niestety, ostatnio na Orlenie zahaczyłem tym zderzakiem o wysoki krawężnik i już poszedł zupełnie, wygląda jak siedem nieszczęść teraz.
Zwracam się do Was z pomocą w znalezieniu fachowca, który solidnie, porządnie i ładnie pospawa mi ten zderzak, najlepiej, jakby przy okazji mógł go polakierować od razu.
Cena nie gra mniej ważną rolę niż jakość wykonania, aczkolwiek też bez przesady w drugą stronę.
Dziękuję z góry za wszelką pomoc!
Trzymajcie się![/b] |
|
|
|
 |
Paweł W.
Mitsumaniak
Auto: MSS 1,6 2002, Nissan Note 1,4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-12-2017, 23:07
|
|
|
Witaj,
Gdzie naprawiałeś zderzak? Ja miałem do czynienia ze "spawaczem" z Łomianek, co prawda przy okazji "klejenia" halogenu. Tutaj spieprzyć nie było co, więc jestem zadowolony.
Jeśli sprawa nie jest "gardłowa", po świętach podjadę do Marek, tam widziałem reklamę.
Pozdrawiam,
Paweł. |
_________________ Pavcio SS1,6 |
|
|
|
 |
|
|