To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero IV - Hak holowniczy Pajero IV

Siwy2934 - 17-02-2018, 19:03
Temat postu: Hak holowniczy Pajero IV
Witam serdecznie jestem Mateusz z okolic Lubina dolnyśląsk. Kupiłem niedawno Pajero IV 2008 rok 3.2 did dubai. Momtuje właśnie hak holowniczy. Kupiłem używkę wraz z instalacją i modułem. Kupa wtyczek i kabelków.
Moje pytanie jest następujące gdzie powpinać te wszystkie wtyczki, albo inaczej gdzie doatać się do instalacji samochodu. Pozdrawiam i liczę na pomoc.

Więc tak odzewu nie było więc przeszukałem zagraniczne fora i natrafiłem na instrukcje montażu haka holowniczego w PIV tylko że z kierownicą po złej steonie.

Mam tą instrukcje ściągniętą co prawda słaba jakość ale można się połapać o co chodzi. Jak będę miał chwilke wolnego czasu to powrzucam zdjęcia z montażu wiązki.
Pozdrawiam wszystkich.

Garbaty - 23-05-2021, 22:34

Witaj, znalazłem Twój post, ponieważ szukam informacji na temat montażu haka, a w zasadzie wiązki gniazda elektrycznego. Czy podłączałeś pod lampy czy pod moduł?
Jeśli pod moduł to czy znajdę go w prawym boczku bagażnika? Jak zdemontować boczek?

Będę wdzięczny za pomoc bo Pajer IV mam od dwóch tygodni i jestem totalnie zielony w tych autach jeszcze.