|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Hak holowniczy Pajero IV |
Autor |
Wiadomość |
Siwy2934
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2 DID Dubai
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-02-2018, 19:03 Hak holowniczy Pajero IV
|
|
|
Witam serdecznie jestem Mateusz z okolic Lubina dolnyśląsk. Kupiłem niedawno Pajero IV 2008 rok 3.2 did dubai. Momtuje właśnie hak holowniczy. Kupiłem używkę wraz z instalacją i modułem. Kupa wtyczek i kabelków.
Moje pytanie jest następujące gdzie powpinać te wszystkie wtyczki, albo inaczej gdzie doatać się do instalacji samochodu. Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Więc tak odzewu nie było więc przeszukałem zagraniczne fora i natrafiłem na instrukcje montażu haka holowniczego w PIV tylko że z kierownicą po złej steonie.
Mam tą instrukcje ściągniętą co prawda słaba jakość ale można się połapać o co chodzi. Jak będę miał chwilke wolnego czasu to powrzucam zdjęcia z montażu wiązki.
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Garbaty
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubisi Pajero IV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2021, 22:34
|
|
|
Witaj, znalazłem Twój post, ponieważ szukam informacji na temat montażu haka, a w zasadzie wiązki gniazda elektrycznego. Czy podłączałeś pod lampy czy pod moduł?
Jeśli pod moduł to czy znajdę go w prawym boczku bagażnika? Jak zdemontować boczek?
Będę wdzięczny za pomoc bo Pajer IV mam od dwóch tygodni i jestem totalnie zielony w tych autach jeszcze. |
|
|
|
 |
|
|