Space Star Techniczne - [MSS DID] AUDIO schemat elektryczny podłączenia tweeterów 

Tolkalen - 17-05-2018, 13:38 Temat postu: [MSS DID] AUDIO schemat elektryczny podłączenia tweeterów Hej Przyjaciele!

Potrzebuję schemat podłączenia tweeterow w przednich drzwiach do MSS DID lift... w drzwiach powinna być specjalna wtyczka hmmm. Bizi na bank będziesz to pewnie miał    Czy tweetery z maskownicami od Carismy będą pasowały do Space Stara?

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Bądźcie zdrowi!

Tolkalen
												 Bizi78 - 17-05-2018, 19:32

| Tolkalen napisał/a: | 	 		  | Czy tweetery z maskownicami od Carismy będą pasowały do Space Stara?  | 	  

Wystarczy porównać    .

Carisma:

MSS:

Możliwe, że wtyczka jest w wiązce od grzanych lusterek ale nie jestem pewny.

Co do połączenia głośnika wysoko i średnio nisko to masz tutaj.

Żadnych zwrotnic itp. nie widzę, czyli podpięte na żywca.

Tolkalen - 17-05-2018, 20:18
  Jesteś niesamowity Brachu!! Wielkie dzięki. Wszystko jasne. Cari ma inną obudowę całości i dedykowaną wtyczkę, która odchodzi specjalnie pod tweeter z głównej wiązki. Rozebrałem całe drzwi w moim Spejsie i niestety ani kostki ani kabli pod to nie widać, czyli będzie na żywca kablem do głośnika tak jak pokazałeś.

Jeszcze raz serdeczne dzięki.

Bądź zdrów! hej

https://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/2fb8851ce280da89

Zdjęcie z Cari, mam nadzieję, że uda się dodać    

[ Dodano: 14-08-2018, 14:18 ]

Bizi możesz mi wrzucić jeszcze raz na priv skan podłączenia tweeterow w MSS bo tu niestety już jest nieaktywny? Wielkie dzięki.

Pozdrawiam
												 Bizi78 - 14-08-2018, 16:48

| 

|  

|