Pajero IV - Problem z niewiadomo czym.
KamilZakar - 29-05-2018, 08:13 Temat postu: Problem z niewiadomo czym. Witam, mam ogromny problem z moim mi¶kiem. Miedzy 1800 a 2500 obrotow slychac po pracy silnika tak jak by cos go dusilo. Na obrotach nie spada, gdyby miec glosniej radio to nie bylo by to odczuwalne. Dodatkowo zdarza mu sie opuzniona reakcja na gaz. Na komputerze nie wyskakuje żaden bł±d. W Mitsubishi nie potrafia powiedziec co to tak samo jak w innych warsztatach. Z mojej strony zregenerowane wtryski, wyczyszczony egr razem ze wszystkimi dolotami, przeplukany silnik. Moze jakas podpowiedĽ? Mam filmik nagrany z tymi objawami ale nie mam pojecia jak go tiudodac
zbyszekm2 - 04-06-2018, 14:24 Temat postu: Re: Problem z niewiadomo czym.
KamilZakar napisał/a: | Witam, mam ogromny problem z moim mi¶kiem. Miedzy 1800 a 2500 obrotow slychac po pracy silnika tak jak by cos go dusilo. Na obrotach nie spada, gdyby miec glosniej radio to nie bylo by to odczuwalne. Dodatkowo zdarza mu sie opuzniona reakcja na gaz. Na komputerze nie wyskakuje żaden bł±d. W Mitsubishi nie potrafia powiedziec co to tak samo jak w innych warsztatach. Z mojej strony zregenerowane wtryski, wyczyszczony egr razem ze wszystkimi dolotami, przeplukany silnik. Moze jakas podpowiedĽ? Mam filmik nagrany z tymi objawami ale nie mam pojecia jak go tiudodac |
Moze byc do wymiany czujnik w pompie wtryskowej.
Patant - 23-05-2019, 17:09 Temat postu: Re: Problem z niewiadomo czym.
zbyszekm2 napisał/a: | KamilZakar napisał/a: | Witam, mam ogromny problem z moim mi¶kiem. Miedzy 1800 a 2500 obrotow slychac po pracy silnika tak jak by cos go dusilo. Na obrotach nie spada, gdyby miec glosniej radio to nie bylo by to odczuwalne. Dodatkowo zdarza mu sie opuzniona reakcja na gaz. Na komputerze nie wyskakuje żaden bł±d. W Mitsubishi nie potrafia powiedziec co to tak samo jak w innych warsztatach. Z mojej strony zregenerowane wtryski, wyczyszczony egr razem ze wszystkimi dolotami, przeplukany silnik. Moze jakas podpowiedĽ? Mam filmik nagrany z tymi objawami ale nie mam pojecia jak go tiudodac |
Moze byc do wymiany czujnik w pompie wtryskowej. |
Mam podobne objawy co¶ wyszło już w tym temacie???
|
|
|