|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z niewiadomo czym. |
Autor |
Wiadomość |
KamilZakar
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2 2007
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-05-2018, 08:13 Problem z niewiadomo czym.
|
|
|
Witam, mam ogromny problem z moim miśkiem. Miedzy 1800 a 2500 obrotow slychac po pracy silnika tak jak by cos go dusilo. Na obrotach nie spada, gdyby miec glosniej radio to nie bylo by to odczuwalne. Dodatkowo zdarza mu sie opuzniona reakcja na gaz. Na komputerze nie wyskakuje żaden błąd. W Mitsubishi nie potrafia powiedziec co to tak samo jak w innych warsztatach. Z mojej strony zregenerowane wtryski, wyczyszczony egr razem ze wszystkimi dolotami, przeplukany silnik. Moze jakas podpowiedź? Mam filmik nagrany z tymi objawami ale nie mam pojecia jak go tiudodac |
_________________ The one and only |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 04-06-2018, 14:24 Re: Problem z niewiadomo czym.
|
|
|
KamilZakar napisał/a: | Witam, mam ogromny problem z moim miśkiem. Miedzy 1800 a 2500 obrotow slychac po pracy silnika tak jak by cos go dusilo. Na obrotach nie spada, gdyby miec glosniej radio to nie bylo by to odczuwalne. Dodatkowo zdarza mu sie opuzniona reakcja na gaz. Na komputerze nie wyskakuje żaden błąd. W Mitsubishi nie potrafia powiedziec co to tak samo jak w innych warsztatach. Z mojej strony zregenerowane wtryski, wyczyszczony egr razem ze wszystkimi dolotami, przeplukany silnik. Moze jakas podpowiedź? Mam filmik nagrany z tymi objawami ale nie mam pojecia jak go tiudodac |
Moze byc do wymiany czujnik w pompie wtryskowej. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Patant
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV 3,2 did
|
Wysłany: 23-05-2019, 17:09 Re: Problem z niewiadomo czym.
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | KamilZakar napisał/a: | Witam, mam ogromny problem z moim miśkiem. Miedzy 1800 a 2500 obrotow slychac po pracy silnika tak jak by cos go dusilo. Na obrotach nie spada, gdyby miec glosniej radio to nie bylo by to odczuwalne. Dodatkowo zdarza mu sie opuzniona reakcja na gaz. Na komputerze nie wyskakuje żaden błąd. W Mitsubishi nie potrafia powiedziec co to tak samo jak w innych warsztatach. Z mojej strony zregenerowane wtryski, wyczyszczony egr razem ze wszystkimi dolotami, przeplukany silnik. Moze jakas podpowiedź? Mam filmik nagrany z tymi objawami ale nie mam pojecia jak go tiudodac |
Moze byc do wymiany czujnik w pompie wtryskowej. |
Mam podobne objawy coś wyszło już w tym temacie??? |
|
|
|
 |
|
|