Pajero III - Problem z tylnymi kierunkami Pajero 3 3.2 DID
adam_85 - 20-09-2021, 13:48 Temat postu: Problem z tylnymi kierunkami Pajero 3 3.2 DID Cześć wszystkim
Mam następujący problem. 50% czasu moje tylne kierunki bardzo słabo "mrygają", w dzień ich prawie nie widać. W tej sytuacji kierunki pracują szybko.. Wszystkie żarówki sprawne, moduł od tylnych kierunków znajdujący się w prawej klapce bagażnika wymieniony. Światła awaryjne pracują poprawnie / normalnie.
zbyszekm2 - 29-09-2021, 13:33 Temat postu: Re: Problem z tylnymi kierunkami Pajero 3 3.2 DID
adam_85 napisał/a: | Cześć wszystkim
Mam następujący problem. 50% czasu moje tylne kierunki bardzo słabo "mrygają", w dzień ich prawie nie widać. W tej sytuacji kierunki pracują szybko.. Wszystkie żarówki sprawne, moduł od tylnych kierunków znajdujący się w prawej klapce bagażnika wymieniony. Światła awaryjne pracują poprawnie / normalnie. |
Sprawdz kostke przy haku i wiazki przy lampa w zderzaku
adam_85 - 27-10-2021, 15:32
A są do dostania te kostki żeńskie do tylnych lamp w zderzaku? Mi się tak tam przewody pozrywały, że nie ma jak tego na nowo zarobić.
zbyszekm2 - 12-11-2021, 07:55
adam_85 napisał/a: | A są do dostania te kostki żeńskie do tylnych lamp w zderzaku? Mi się tak tam przewody pozrywały, że nie ma jak tego na nowo zarobić. |
sprawdź: www.e-pajero.pl
|
|
|