|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z tylnymi kierunkami Pajero 3 3.2 DID |
Autor |
Wiadomość |
adam_85
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3 3.2 did 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-09-2021, 13:48 Problem z tylnymi kierunkami Pajero 3 3.2 DID
|
|
|
Cześć wszystkim
Mam następujący problem. 50% czasu moje tylne kierunki bardzo słabo "mrygają", w dzień ich prawie nie widać. W tej sytuacji kierunki pracują szybko.. Wszystkie żarówki sprawne, moduł od tylnych kierunków znajdujący się w prawej klapce bagażnika wymieniony. Światła awaryjne pracują poprawnie / normalnie. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 29-09-2021, 13:33 Re: Problem z tylnymi kierunkami Pajero 3 3.2 DID
|
|
|
adam_85 napisał/a: | Cześć wszystkim
Mam następujący problem. 50% czasu moje tylne kierunki bardzo słabo "mrygają", w dzień ich prawie nie widać. W tej sytuacji kierunki pracują szybko.. Wszystkie żarówki sprawne, moduł od tylnych kierunków znajdujący się w prawej klapce bagażnika wymieniony. Światła awaryjne pracują poprawnie / normalnie. |
Sprawdz kostke przy haku i wiazki przy lampa w zderzaku |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
adam_85
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3 3.2 did 2001
|
Wysłany: 27-10-2021, 15:32
|
|
|
A są do dostania te kostki żeńskie do tylnych lamp w zderzaku? Mi się tak tam przewody pozrywały, że nie ma jak tego na nowo zarobić. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 12-11-2021, 07:55
|
|
|
adam_85 napisał/a: | A są do dostania te kostki żeńskie do tylnych lamp w zderzaku? Mi się tak tam przewody pozrywały, że nie ma jak tego na nowo zarobić. |
sprawdź: www.e-pajero.pl |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|