To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero IV - dobry mechanik pomorskie

michaloss - 03-04-2022, 12:33
Temat postu: dobry mechanik pomorskie
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna stałem się posiadaczem Pajero IV 3,2 i szukam dobrego i godnego polecenia warsztatu w Pomorskiem, który solidnie zajął by się autkiem. Z tego co słyszałem Carmont nie prowadzi już serwisu, ale może ktoś może mi coś polecić.Z góry dziękuje
elektryk - 04-04-2022, 00:32

Ludzie z Carmontu rozeszli się w swoje strony szukaj Piotr Czech i Krzysztof Czarnecki.
Przy czym o tym drugim krążą dziwne legendy.

michaloss - 04-04-2022, 10:16

dzięki serdeczne
zbyszekm2 - 08-04-2022, 09:49

elektryk napisał/a:
Ludzie z Carmontu rozeszli się w swoje strony szukaj Piotr Czech i Krzysztof Czarnecki.
Przy czym o tym drugim krążą dziwne legendy.

Tylko Piotr Czech jest z Carmont, to nasz pracownik.
Krzysztof Czarnecki dzierżawił tylko od nas pomieszczenia warsztatowe, i niestety nazwał swoja firmę podobna nazwą "Carmont Serwis"
Ale już ją zmienił.
My dalej jako Carmont zajmujemy się sprzedażą części do wszystkich 4x4 japońskich i koreańskich.

gogow212 - 30-05-2022, 14:13

Zbyszek, jak dzwonilem pare lat temu szukajac pomocy dla swojego auta sam skierowales mnie do Krzysztofa, sugerujac ze Ty sie zajmujesz czesciami ale on prowadzi Twoj serwis. Czyli jak byla sielanka i zgoda to wszystko gralo, teraz sie "poprztykaliscie" i jest odcinanie sie od siebie.
zbyszekm2 - 13-06-2022, 16:37

gogow212 napisał/a:
Zbyszek, jak dzwonilem pare lat temu szukajac pomocy dla swojego auta sam skierowales mnie do Krzysztofa, sugerujac ze Ty sie zajmujesz czesciami ale on prowadzi Twoj serwis. Czyli jak byla sielanka i zgoda to wszystko gralo, teraz sie "poprztykaliscie" i jest odcinanie sie od siebie.

Człowieku co ty gadasz? parę lat temu było OK :) Nigdy nie miałem żadnej spółki z Krzyśkiem tylko dzierżawił ode mnie warsztat i otworzył swoja firmę.
Po drugie jak przejął moich ludzi to robił bardzo dobrze na początku, a później się to zmieniło.
I nie pokłóciłem się z Krzyśkiem.