|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dobry mechanik pomorskie |
Autor |
Wiadomość |
michaloss
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-04-2022, 12:33 dobry mechanik pomorskie
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna stałem się posiadaczem Pajero IV 3,2 i szukam dobrego i godnego polecenia warsztatu w Pomorskiem, który solidnie zajął by się autkiem. Z tego co słyszałem Carmont nie prowadzi już serwisu, ale może ktoś może mi coś polecić.Z góry dziękuje |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 04-04-2022, 00:32
|
|
|
Ludzie z Carmontu rozeszli się w swoje strony szukaj Piotr Czech i Krzysztof Czarnecki.
Przy czym o tym drugim krążą dziwne legendy. |
Ostatnio zmieniony przez elektryk 05-04-2022, 12:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
michaloss
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV
|
Wysłany: 04-04-2022, 10:16
|
|
|
dzięki serdeczne |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 08-04-2022, 09:49
|
|
|
elektryk napisał/a: | Ludzie z Carmontu rozeszli się w swoje strony szukaj Piotr Czech i Krzysztof Czarnecki.
Przy czym o tym drugim krążą dziwne legendy. |
Tylko Piotr Czech jest z Carmont, to nasz pracownik.
Krzysztof Czarnecki dzierżawił tylko od nas pomieszczenia warsztatowe, i niestety nazwał swoja firmę podobna nazwą "Carmont Serwis"
Ale już ją zmienił.
My dalej jako Carmont zajmujemy się sprzedażą części do wszystkich 4x4 japońskich i koreańskich. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
gogow212
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV 2009r
|
Wysłany: 30-05-2022, 14:13
|
|
|
Zbyszek, jak dzwonilem pare lat temu szukajac pomocy dla swojego auta sam skierowales mnie do Krzysztofa, sugerujac ze Ty sie zajmujesz czesciami ale on prowadzi Twoj serwis. Czyli jak byla sielanka i zgoda to wszystko gralo, teraz sie "poprztykaliscie" i jest odcinanie sie od siebie. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 13-06-2022, 16:37
|
|
|
gogow212 napisał/a: | Zbyszek, jak dzwonilem pare lat temu szukajac pomocy dla swojego auta sam skierowales mnie do Krzysztofa, sugerujac ze Ty sie zajmujesz czesciami ale on prowadzi Twoj serwis. Czyli jak byla sielanka i zgoda to wszystko gralo, teraz sie "poprztykaliscie" i jest odcinanie sie od siebie. |
Człowieku co ty gadasz? parę lat temu było OK Nigdy nie miałem żadnej spółki z Krzyśkiem tylko dzierżawił ode mnie warsztat i otworzył swoja firmę.
Po drugie jak przejął moich ludzi to robił bardzo dobrze na początku, a później się to zmieniło.
I nie pokłóciłem się z Krzyśkiem. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|