Pajero IV - Wymiana Radia MMCS
mrhe - 25-02-2023, 13:43 Temat postu: Wymiana Radia MMCS Witam,
Czy komu¶ udało się wymienić radio MMCS E01 z systemem rockford na androida?
Pajero 4 2007 rok , radio z nawigacj±.
Kupiłem androida ale wtyczki nie pasuj±.
Każda aukcja na Ali pokazuję tył E01 że ten nie pasuje do tego radia i nie da się zamienić.
Tył oryginału wyglada on dokładnie tak
Tył Radia
Byłem w jednym zakładzie car audio ale zaproponowano mi wymianę całej instalacji.
Będę wdzięczny wszelk± pomoc.
Rander - 25-02-2023, 19:41 Temat postu: Re: Wymiana Radia MMCS
mrhe napisał/a: | Witam,
Czy komu¶ udało się wymienić radio MMCS E01 z systemem rockford na androida?
Pajero 4 2007 rok , radio z nawigacj±.
Kupiłem androida ale wtyczki nie pasuj±.
Każda aukcja na Ali pokazuję tył E01 że ten nie pasuje do tego radia i nie da się zamienić.
Tył oryginału wyglada on dokładnie tak
Tył Radia
Byłem w jednym zakładzie car audio ale zaproponowano mi wymianę całej instalacji.
Będę wdzięczny wszelk± pomoc. |
Na codzień zajmuje się tym Tokyo
Tutaj dwa przykładowe linki, w tym moje autko:
W-15
Inne dwa Mi¶ki i moja (czę¶ciowo nieaktualna) instrukcja AA
gshesiu - 27-02-2023, 14:12
Wymieniałem chyba w 2018r MMCS E03 na radio android, musiałem dokupić wtyczki, były dostępne na aukcjach jako chyba wtyczki do lancera itp, co¶ do mitsu. Schematy s± w necie , nie problem to podł±czyć, co bardzo ułatwiaj± gotowe wtyczki. Oryginalnie radia z ali, wszystkie które ja wybierałem do zakupu, były zamiennikiem do radia z mitsu ale bez nawigacji, z takimi białymi wtyczkami.
kriskz - 01-03-2023, 00:32
Ja również polecę Tokyo, u mnie w P4 z 2013 założył SDA z AndroidAuto pod Rockforda i hula ze hej. Trochę rozbierania, pare kabli więcej, zmiana pinów we wtyczkach. Znajdziesz go na fb.
gshesiu - 01-03-2023, 08:22
kriskz napisał/a: | u mnie w P4 z 2013 założył SDA z AndroidAuto pod Rockforda . | SDA jest z przyciskami od podstawowych funkcji (tak jak MMCS) czy wszystko na dotyk ?
|
|
|