Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] pilna pomoc bialy pojemnik pod maska po lewej
Anonymous - 27-04-2007, 11:23 Temat postu: [Cari 1.6] pilna pomoc bialy pojemnik pod maska po lewej mam problem potrzebuje porady jest pod maska od strony pasazera bialy pojemnik na plyn laczy sie wezem do jakiejs popmki albo czujnika gdzis przy laczeniu z kolem paska kliwowego o czego on tej .prosze o pomoc
Anonymous - 27-04-2007, 12:05
jak idzie w kierunku paska klinowego wąż od zbiorniczka to możliwe, że zbiornik płynu wspomagania...
zrób foto (albo znajdź w sieci) i zaznacz na obrazku ten element to jednoznacznie powiemy
Anonymous - 27-04-2007, 12:15
mi się wydaje, że ci chodzi o pojemnik z płynem od wspomagania - ale jak leser, mówił zrób fotkę i zaznacz o co chodzi.
Matejko - 27-04-2007, 14:57
zalozyciel tematu wylapal ostrzezenie,
co do zapytania, jakby ci sie chcialo uzyc szukaj lub popatrzec w instrukcje badz udostepnionego manuala bys znalazl wszystko
Anonymous - 27-04-2007, 16:08
Matejko napisał/a: | zalozyciel tematu wylapal ostrzezenie,
co do zapytania, jakby ci sie chcialo uzyc szukaj lub popatrzec w instrukcje badz udostepnionego manuala bys znalazl wszystko |
pewnie gdzieś by znalazł ale jest jeszcze 1 kwestia, np u mnie jest inne rozmieszczenie zbiorników niż w manualu
tutaj jest hamulcowy i od sprzęgła po stonie pasażera, a ja mam oba wspomniane po stronie kierowcy, reszta się zgadza...
Anonymous - 29-04-2007, 11:12
dziekuje za pomoc mam tego zdjecie ale nie wiem jak je zamiescic
Chooper - 29-04-2007, 11:29
górna część strony jest ikonka/napis "zdjęcia"
arekp - 29-04-2007, 11:42
leser napisał/a: | u mnie jest inne rozmieszczenie zbiorników niż w manualu |
A masz HB czy sedan? U mnie w HB zbiorniczek na plyn hamulcowy i sprzegla sa po prawej - na zdjeciu sa po lewej. Moze niewlasciwego manuala przegladasz?
Anonymous - 29-04-2007, 12:05
nikt w tym temacie nie napisal wiec ja napisze cari po lifcie w 98 dostala czarny zbirniczek na plyn od wspomagania (wczesniej bialy).
Matejko - 29-04-2007, 12:06
eeee te foty z tej instrukcji to jakby z anglika byly, pompka od sprzegla i zbiorniczek na plyn, tak samo jak pompa od hamulca i zbiorniczek sa po tej stronie gdzie pedaly
Chooper - 29-04-2007, 12:27
Matejko napisał/a: | eeee te foty z tej instrukcji to jakby z anglika byly, pompka od sprzegla i zbiorniczek na plyn, tak samo jak pompa od hamulca i zbiorniczek sa po tej stronie gdzie pedaly |
dokładnie
wczoraj celowo popatrzyłem na allegro i znalazłem jedno auto, gdzie zbiorniczki były tak jak w tym manualu...oczywiście to anglik.
Anonymous - 01-05-2007, 17:58
dzieki za pomoc
matejko miał racje po lewej jest ze sprzegła ,po prawej od wspomogania
|
|
|