[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E3x 88-92] jak ustawic wolne obroty????
Anonymous - 09-05-2007, 18:27 Temat postu: [E3x 88-92] jak ustawic wolne obroty???? witam....
chciałbym sie dowiedziec jak i gdzie ustawic wolne obroty czy to jest tylko ustawiane poprzez regulacje naciagu linki na kolektorze czy gdzies jeszcze jest, i jakie powinne byc wolne obroty
na benzynie mam 2500 ponad na gaz przelaczam to ponizej 1000 nawet ale gaz to odrebna sprawa, interesuje mnie benzyna...
deejay - 09-05-2007, 20:26 Temat postu: obroty Polecam strone Krzyżaka podaje adres http://mitsubishifan.webpark.pl/ tam się wszystkiego dowiesz powodzenia z ustawianiem .
Anonymous - 21-01-2008, 23:35
Witam
jestem nowym użytkownikiem forum choć czytam tematy na bieżąco i powiem że bardzo dużo rzeczy przydało mi się w obsłudze mojej bryczki.
Ale mam jedno małe pytanko odnośnie ustawiania wolnych obrotów. Czy podczas ustawiania po podłączeniu złącza przy ścianie grodziowej i pinu w złączu diagnostycznym nie powinna zapalić się kontrolka silnika na desce?
Umnie jest tak że się nic nie zapala i nie wiem czy to jest tak jak powinno być.
Anonymous - 28-01-2008, 21:57 Temat postu: Hmnmm Powinna sie zapalić kontrolka CHECK ENGINE tak mi sie zdaje, moze jest spalona skoro sie nie zapala ?
Anonymous - 28-01-2008, 22:49
Właśnie chodzi oto ,że jak odpalam to czekam aż zgaśnie czyli jest dobra i tak samo się zachowuje jak podłączam oba przewody. Kiedyś coś czytałem na ten temat ale nie pamiętam gdzie, a wydaje mi się, żę powinna się zapalać bo wtedy informuje że komp jest w stanie serwisowym. Jeśli powinna się palić to ciekawe co jest nie tak? Chba że jest ok.
|
|
|